Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

JE LI VAS SRAMOTA PART 123

Dita 1,910, 07:41 E Publikuar në Montenegro Mali i Zi nga PodgoricaninPG

JE LI VAS SRAMOTA DA SE PREPUCAVATE U DRZAVI KOJA IMA 50 AKTIVNIH IGRACA ?

ZASTO NAS DIJELITE ?
p.s dajem tenkove :D

 

Komentet

desert hamster
desert hamster Dita 1,910, 07:45

mene je sramota!

PyrrusOfSparta
PyrrusOfSparta Dita 1,910, 08:06

Jedan od najboljih clanaka u zadnje vrijeme.. BRAVO CHUPA!!

PodgoricaninPG
PodgoricaninPG Dita 1,910, 08:28

mene je sramota x2

Savan1
Savan1 Dita 1,910, 08:29

mene nije : /

CyberVirus07
CyberVirus07 Dita 1,910, 10:37

11/16

eBradonja
eBradonja Dita 1,910, 10:47

Vote ka' kuća!

IvanNiksic
IvanNiksic Dita 1,910, 11:05

Cupa za CP-a!

PyrrusOfSparta
PyrrusOfSparta Dita 1,910, 11:27

Cupa za CP-a za 4-5 mjeseci

PodgoricaninPG
PodgoricaninPG Dita 1,910, 12:15

krece program cupa za CP-a

Bjelobog
Bjelobog Dita 1,910, 13:54

Daj tenkice

Tomislav Diablo
Tomislav Diablo Dita 1,911, 05:04

Ne dijelite Crnu Goru, dijelite Bosnu! : )

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.