Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Indonesia attacks Australia

Dita 1,913, 05:33 E Publikuar në Australia Australia nga Ethan Mwjhah

This is the end of our empire! We'll wait til we will regain our capital, all happy day what we get... We are captured by the Chileans then Indonesians and also, happy Valentine day.

 

Komentet

Walther PPK
Walther PPK Dita 1,913, 09:30

Pole! Go, Aussies go!

Vyrin the First
Vyrin the First Dita 1,913, 13:51

Keep on trucking Ethan

Manrod78
Manrod78 Dita 1,913, 19:29

"This is the end of our empire!"

Hahahaha... you're such a genious troll... xD

infin
infin Dita 1,914, 00:17

DERP

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.