Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

History of The Coalition - Part 2

Dita 1,828, 19:41 E Publikuar në Canada Kanada nga Venoms III
 

Komentet

Rylde
Rylde Dita 1,828, 20:37

What I'm not even mentioned?

for shame.

Ardikus V2
Ardikus V2 Dita 1,828, 20:59

And then suddenly, MDP said 'No thanks' and left, and Norsefire lost everything else, and so found a new Party, the Sons of Anarchy.

A Good Job by eCanada.

Mary Chan
Mary Chan Dita 1,828, 22:01

I'm still taking care of Wally Cleaver, showing him the finer things of the Internet outside of eRepublik. It's good for him ;P

Leo Balzac
Leo Balzac Dita 1,829, 06:51

you mean you've actually let him out of the basement?

Mary Chan
Mary Chan Dita 1,829, 11:15

@Leo: He needs some sunlight. He's pale enough as he already is.

Theolor
Theolor Dita 1,830, 14:28

Rylde, because you were their puppet.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.