Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Hep

Dita 1,888, 12:28 E Publikuar në Turkey Bullgaria nga 4MaeLReoSTa.ftw

“Başlangıçta Allah vardı ve onunla birlikte hiçbir şey yoktu. Bu, hâlâ böyledir ve hep böyle olacaktır.”
[İmam-ı Ali]

 

Komentet

StealthWarrior
StealthWarrior Dita 1,888, 12:32

eline sağlık

koraytp
koraytp Dita 1,888, 13:30

v+s

GuardianWizard
GuardianWizard Dita 1,888, 14:25

pirinç diyen olmamıs
pirinç
v

intmainvoidf
intmainvoidf Dita 1,888, 15:15

eyvallah, v+s

emiryumak
emiryumak Dita 1,890, 10:31

ikinç

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.