Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private

Hakar på...

Dita 1,900, 13:10 nga bommersvik

Måste haka på vågen mot påhopp.
Kan man inte se realistiskt på saken? Påhopp och förtal, på internet, är samma sak som IRL.
Lägga in humoristisk klang i det? Fortfarande plumpet och taskigt.

Uppskattar personen inte dessa "skämt" så borde väl sunt förnuft gälla, och tänka till lite?

Så det jag eftersträvar, större mognad, och förståelse i relationen till sina medspelare.

Med vänlig hälsning

 

Komentet

thomas82karlsson
thomas82karlsson Dita 1,900, 14:02

vote

Lejonet
Lejonet Dita 1,901, 11:15

vote

JeguljaM
JeguljaM Dita 1,901, 15:22

vote

Fabrice Axe
Fabrice Axe Dita 1,901, 15:27

vote

Oscdar
Oscdar Dita 1,901, 16:25

röst

James Banana
James Banana Dita 1,901, 19:22

Snopp.

James Banana
James Banana Dita 1,901, 19:22

Och vote vafan, näör ja ändå håpller på

SpycakeN
SpycakeN Dita 1,902, 03:49

torsk.

farbrorbla
farbrorbla Dita 1,902, 05:56

http://www.youtube.com/watch?v=hjYcIuX7AKs Allt jag har att säga om den senaste tidens tjat om .... ja allt

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.