Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Giveaway! 3300 Q7 Weps + 1800 Q6 Food!

Dita 1,902, 09:17 E Publikuar në United Kingdom Britania e Madhe nga General Slim

Hello everybody!

Sadly, I am going to quit the game. I will post my explanation plus a little extra sometime next week.

I am going to give away my entire inventory!To enter, post your vote number. I will use a random number generator to choose the winners. If the first number that is randomly picked is 5, then whoever voted 5th will win 1st place. Each citizen can only vote once.

You must also shout the following message on your friends feed:

Giveaway! 3300 Q7 Weps + 1800 Q6 Food!- http://www.erepublik.com/en/article/giveaway-3300-q7-weps-1800-q6-food--2205973/1/20

Add me as a friend so I can verify your shoutHere are the prizes!

1st place- 500 Q7 Weps + 100 Food
2nd Place- 400 Q7 Weps + 100 Food
3rd Place- 300 Q7 Weps + 100 Food
4th Place- 200 Q7 Weps + 100 Food
5th Place- 100 Q7 Weps + 100 Food
6th Place- 100 Q7 Weps + 100 Food
7th Place- 100 Q7 Weps + 100 Food
8th Place- 100 Q7 Weps + 100 Food
9th Place- 100 Q7 Weps + 100 Food
10th Place- 100 Q7 Weps + 100 Food
11th Place- 50 Q7 Weps + 100 Food
12th Place- 50 Q7 Weps + 100 Food
13th Place- 50 Q7 Weps + 100 Food
14th Place- 50 Q7 Weps + 100 Food
15th Place- 50 Q7 Weps + 100 Food
16th Place- 50 Q7 Weps + 100 Food
17th Place- 50 Q7 Weps + 100 Food
18th Place- 50 Q7 Weps + 100 Food
19th-48th place- 50 Q7 Weps


Good luck!
 

Komentet

Paul Bates
Paul Bates Dita 1,902, 09:20

Number 1 - sorry to see you go.

aero73
aero73 Dita 1,902, 09:24

number 3

IfIWereARichMan
IfIWereARichMan Dita 1,902, 09:24

Number 2 - ditto

My friends will be awfully fed up of getting that shout from all their other friends.

Keldonis
Keldonis Dita 1,902, 09:25

Number 4

Fritz179
Fritz179 Dita 1,902, 09:26

v5 - sorry to see you leave

ApronChef
ApronChef Dita 1,902, 09:26

v7

alexg737
alexg737 Dita 1,902, 09:27

v6 hope reasons for leaving are savoury

T White II
T White II Dita 1,902, 09:30

v8 Bye m8

prostokreten
prostokreten Dita 1,902, 09:30

v8 sub old shout

GameChanger
GameChanger Dita 1,902, 09:36

v10

Sad to see you leave, you were a very nice person to see around

Carlini8
Carlini8 Dita 1,902, 09:41

Please consider leaving the game General, you are a good member. Please send me a PM so we can talk to see if there is anything we can do to keep you.

However if you are to leave projects like The Legion and NHS are always happy for donations along with the eUK gov.

sjanski
sjanski Dita 1,902, 09:43

v12

Saiwun
Saiwun Dita 1,902, 09:49

v13 bye mate

Mr. Katze
Mr. Katze Dita 1,902, 09:51

v14

Good luck

Gurgeh
Gurgeh Dita 1,902, 09:53

V15. Regards

keram10
keram10 Dita 1,902, 09:54

v17 - Sorry to see you go

vl125
vl125 Dita 1,902, 09:54

v18

Sir Humphrey Appleby
Sir Humphrey Appleby Dita 1,902, 09:55

It's really sad to see such a beneficial player leave - I can only respect your free decision to do so and wish you all the best in whatever you further decide to do.

I'll take a ticket number (V16) with the pledge to donate any winnings to the NHS/New Players

Alphabethis
Alphabethis Dita 1,902, 09:55

v20, bye.

VorteX.MK
VorteX.MK Dita 1,902, 09:55

vote 21

Balkan Ruller
Balkan Ruller Dita 1,902, 09:56

v22
s49

ROHIRAN
ROHIRAN Dita 1,902, 09:56

24 V
48 Sub

plutorius
plutorius Dita 1,902, 09:56

v23, regards

mwcerberus
mwcerberus Dita 1,902, 09:57

v25

FightAndProduce
FightAndProduce Dita 1,902, 09:57

v27 o7.

spiounakis
spiounakis Dita 1,902, 09:57

50 sub +26 V+ shout

crvenanada
crvenanada Dita 1,902, 09:57

v28
s52

Lefter2
Lefter2 Dita 1,902, 09:58

v 27 s 51 shout

Asid250
Asid250 Dita 1,902, 09:58

v29, if you're leaving because you're mad with plato stay.Everything is going to be changed soon.

tyrannosaurosMIKE
tyrannosaurosMIKE Dita 1,902, 09:58

V31 S53

Karavanoupoli
Karavanoupoli Dita 1,902, 09:59

v34

Trojanec II
Trojanec II Dita 1,902, 10:00

vote 32/sub 54 + shout

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 1,902, 10:00

v36 + shout

Konan Varvarinot
Konan Varvarinot Dita 1,902, 10:01

v33 s 55 +shout +add

bojko3131
bojko3131 Dita 1,902, 10:01

v37s56

dia761
dia761 Dita 1,902, 10:01

v 38 s 57

Stilton
Stilton Dita 1,902, 10:02

Vote 40

DoveOfPeace
DoveOfPeace Dita 1,902, 10:02

v44 s61

WafreyBG
WafreyBG Dita 1,902, 10:02

43 62

Michael Earley
Michael Earley Dita 1,902, 10:02

Vote 41 sub59

Vault Guy
Vault Guy Dita 1,902, 10:03

v45

eARSHAM
eARSHAM Dita 1,902, 10:03

42/60/shout/add

kostalos
kostalos Dita 1,902, 10:03

v46

Hellenic Phoenix
Hellenic Phoenix Dita 1,902, 10:03

v39 s54

koumoutsa1
koumoutsa1 Dita 1,902, 10:03

v47 s58

ehig2012
ehig2012 Dita 1,902, 10:04

v50
sub 64

Sang Jahus Jarzani
Sang Jahus Jarzani Dita 1,902, 10:05

vote 48

CheetahCurtis
CheetahCurtis Dita 1,902, 10:05

v55 + shouted

Chirrinchi
Chirrinchi Dita 1,902, 10:06

this is BSS

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.