Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

End of the eAustralia

Dita 1,900, 23:50 E Publikuar në Indonesia Indonezia nga Wakil Rakjat

Hail eIndonesia
Hail Tentara NKeRI

Seperti pantauan dari PERS Kabar NKeRI


Perang masih Berkecamuk di eAustralia
2 vs 1 eNegara
Koalisi 2
-eIndonesia
-eChile
Koalisi 1
-eAustralia

Tentara eIndonesia sudah menaklukan Western Australia(Perth)Dan eIndonesia sedang menginvasi Northern Australia(Darwin)Kedudukan Wilayah Sementara


Tentara eChile sedang menggempur Tasmania Habis habisan


Jika Northern Australia dan Tasmania Ditaklukan,maka Sdyney akan hancur lebur


eAustralia sudah tidak ada harapan
MENYERAH ATAU MATI(Untuk eAustralia)

Hail eIndonesia
Hail NKeRI

 

Komentet

Wakil Rakjat
Wakil Rakjat Dita 1,900, 23:51

They are no Pertamax between us

SECURED MAHO SEAL

giladahgua
giladahgua Dita 1,900, 23:52

wooohhoo

dondogolog
dondogolog Dita 1,900, 23:55

gak seruuuu krn indo demennya gangbang doang a.k.a MAHO !

Wakil Rakjat
Wakil Rakjat Dita 1,900, 23:57

jangan jangan
perang ini pecah gara gara eAustralia anti maho
bisa saja ~_~

Tusheng
Tusheng Dita 1,900, 00:12

beda kelas tuh... M.Ali vs Sugar ray Leonard

Itelat
Itelat Dita 1,900, 00:20

wakaka

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,900, 03:09

The end?
This is just the beginning
settle down for the long haul indonesia
I hope you & chile have the stomach for it

Wakil Rakjat
Wakil Rakjat Dita 1,900, 03:18

You are an agent of eAustralia right?

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,900, 07:08

What do you think Wakil? You did check my personal details, what do they tell you?

Luciver
Luciver Dita 1,900, 07:42

what it feels being wiped over and over and over and over again?

ha ha ha

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,900, 13:05

What does it feel like attacking a country much smaller than yourselves & actually thinking you have achieved something?
Each time we kick you out we know that WE have achieved something.

Don't feel scared, you are indonesian hahahah

Manrod78
Manrod78 Dita 1,900, 16:46

voted hard! Supress the treacherous eAustralians! They do not deserve any region in this eWorld.


Louise is gonna remain my little rebellious pet, though.

Jeme Gile
Jeme Gile Dita 1,900, 17:15

jadi inget lagi :

RUN...KANGAROOO...RUNN...!!!

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,900, 17:47

Oh my God Manrood again!! - where don't you appear to post.
Rebellious pet lol
Here is an example of a rebellion to expect its Irish, but you get the message \o/
http://www.youtube.com/watch?v=n20yw30UtA0

Jeme, go back to the jungle & pick some more coconuts

Wakil Rakjat
Wakil Rakjat Dita 1,900, 18:13

@Louise:Yeah you Australian People

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,900, 19:31

Wakil, as Kruschev said "We will bury you"

I am assuming that with all the communist symbols you lot use, you would get the reference there.

SONETA CELL
SONETA CELL Dita 1,900, 19:34

RUN...KANGAROOO...RUNN...!!!

Gilang Egamesana
Gilang Egamesana Dita 1,900, 21:10

What does it feel like attacking a country much smaller than yourselves & actually thinking you have achieved something?
Each time we kick you out we know that WE have achieved something.

Don't feel scared, you are indonesian hahahah
===========================================================================

what does feel like having a smaller country than our???
yes, you should be afraid, your australian...

meutuah
meutuah Dita 1,901, 01:51

Cry baby cry! ............ and tell e-God too.

Wilhelmina NS
Wilhelmina NS Dita 1,901, 03:04

ausie what? you mean Indonesia? hahaha

BOUD1CCA
BOUD1CCA Dita 1,901, 03:10

Gilang, there is an old saying.
Its not the size of the dog in the fight
Its the size of the fight in the dog.

So settle down for a long fight,
we aren't running, we aren't crying.
In fact we look forward with anticipation.
forget about numbers - we will match our will & spirit against yours \o/

SusahSembuh
SusahSembuh Dita 1,901, 04:09

this tittle must "End of eIndonesia" LOLOLOLOL #kabur

Jeme Gile
Jeme Gile Dita 1,901, 04:10

@louise : kangaroo can pick some coconut now? what a surprise!!

RUN...KANGAROOO...RUNN...!!!

Wakil Rakjat
Wakil Rakjat Dita 1,901, 22:38

End Of indonesia

End Of the World TROLOLOLOLOL

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.