Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

ELITA's monthly damage

Dita 1,888, 08:13 E Publikuar në Estonia Estonia nga TheShaolin

Monthly Damage - Elita
total damage in last 30 days (from 22:00eR day 1854 to 22:00eR day 1884)


4,778,747,3901. mladja86 232,305,370


2. bbad 206,899,430


3. Wirtschaftsprufer 187,687,020


4. MOJCCY 172,496,750


5. krejzicoamadrfakr 144,367,550


6. dr00klo 129,396,760


7. hedonism 128,731,060


8. junak79 123,095,390


9. Atomicserb 122,706,690


10. St.C 118,181,170


11. SERBCOSSACK 114,996,250


12. minasiin 114,850,060


13. rodjak 114,204,850


14. geopaja 112,333,170


15. kjork 108,262,750


16. Ilija Krajinovic 107,598,660


17. BrRista 100,740,870


18. Admiral Yamamoto 95,347,850


19. Watan Tanka 95,133,710


20. Bane Misic 94,445,970


21. Nebojsa Novakovic 93,154,090


22. borissajkas 86,031,550


23. iiigggooorrrr 81,983,990


24. TheShaolin 81,458,090


25. Ninoslav D 81,122,200


26. filafilosofija 77,479,500


27. kalkir 76,305,350


28. Lord Grian 71,539,310


29. Luis Ariel Zavarella 70,627,100


30. ro3l 68,887,130


31. Bibesko 67,901,690


32. Lesalesach 66,408,520


33. Georgievski Vladimir 66,169,640


34. Radigast 65,452,370


35. dzambix 65,377,100


36. Hrabr0 64,781,560


37. dukaman 64,680,770


38. Grobar Che 64,616,750


39. Homicida 63,945,170


40. NSfreak 58,715,650


41. Prince Of BlooD 58,091,170


42. Skorpion 35 54,010,600


43. Golubobiv007 52,690,440


44. Hasan seckati 49,815,180


45. tihomir bancov 48,635,290


46. Cloner 48,305,360


47. GORAN.UZUN 44,709,020


48. Perkelino 43,751,330


49. damiendk 42,991,440


50. StepUp 35,950,060


51. Clueless 35,354,670


52. Bojan Saric 35,342,700


53. Fikica 34,732,560


54. pevec2 32,622,800


55. pancakepunisher 30,664,870


56. Alpha and Omega 28,506,140


57. spaske12 27,830,140


58. Marko-aka-Pop 27,238,630


59. Burzuj Wannabe 22,864,030


60. Axe9 20,548,750


61. Tifonus 19,272,260


62. KuXypr0 16,036,240


63. kcoore 14,552,640


64. necakralj 14,290,790


65. Pajko 12,035,220


66. mcm 10,953,780


67. Vlado Stepanic 6,824,840


68. Alexandar Ciric 6,660,910


69. Adonis Vernalis 4,889,890


70. JohnMcClane 2,886,270


71. Go-Run 1,363,740


72. CrimsoN PhoenX 0


73. Grunf 0TheShaolin
egov4you media team


 

Komentet

Georgian woolf
Georgian woolf Dita 1,888, 08:30

+ 10 players which are not in MU xD

Its big number o7

EL MALDITO ESPERANTISTO
EL MALDITO ESPERANTISTO Dita 1,888, 13:07

damn

bbad
bbad Dita 1,889, 01:34

cool

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.