Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

ELITA's monthly damage

Dita 1,828, 02:55 E Publikuar në Estonia Estonia nga TheShaolin

Monthly Damage - Elita
total damage in last 30 days (from 22:00eR day 1796 to 22:00eR day 1826)


5,532,843,4401. hedonism 252,082,950


2. bbad 235,439,790


3. Wirtschaftsprufer 230,050,830


4. komir95 198,349,500


5. Atomicserb 194,828,270


6. krejzicoamadrfakr 178,950,330


7. dr00klo 176,057,270


8. mladja86 175,866,010


9. Grobar Che 150,134,150


10. junak79 148,124,730


11. MOJCCY 145,191,570


12. Watan Tanka 144,389,130


13. St.C 140,962,700


14. Ninoslav D 138,612,000


15. Nebojsa Novakovic 136,079,870


16. Admiral Yamamoto 135,639,700


17. SERBCOSSACK 133,126,530


18. minasiin 130,683,810


19. Hasan seckati 125,749,650


20. BrRista 125,745,450


21. geopaja 123,154,690


22. kjork 120,979,280


23. TheShaolin 120,452,980


24. Hrabr0 120,314,670


25. filafilosofija 100,577,300


26. dukaman 99,783,880


27. kalkir 95,283,090


28. Homicida 93,645,520


29. rodjak 93,457,300


30. iiigggooorrrr 91,143,080


31. tihomir bancov 88,183,370


32. Bibesko 85,942,970


33. Cloner 83,649,940


34. Georgievski Vladimir 80,604,850


35. GORAN.UZUN 80,587,200


36. Lesalesach 79,682,180


37. NSfreak 79,299,840


38. Bane Misic 78,216,880


39. mcm 77,041,740


40. IllIlIlIlIlIlIlIlIlIlIlIlIlIlI 76,405,140


41. ro3l 66,789,350


42. Lord Grian 66,230,160


43. NNemanja92 62,614,300


44. Fikica 61,575,190


45. Alpha and Omega 60,998,750


46. CrimsoN PhoenX 60,547,810


47. damiendk 58,312,770


48. Ilija Krajinovic 57,339,710


49. kcoore 57,337,670


50. Clueless 56,127,990


51. Burzuj Wannabe 56,088,650


52. Alexandar Ciric 55,040,280


53. StepUp 44,363,400


54. Prince Of BlooD 40,475,820


55. Milan 1389 40,189,180


56. spaske12 35,366,150


57. Xizitux 32,647,090


58. kempe 30,605,960


59. KuXypr0 28,109,130


60. Marko-aka-Pop 24,669,920


61. Tenak 23,376,800


62. Tifonus 22,953,900


63. Pajko 20,284,330


64. JohnMcClane 15,608,070


65. Axe9 12,624,730


66. Slobodan Stankovic 9,160,350


67. Alexandra Sandra 5,534,460


68. misaofk 4,726,350


69. Arisilan 4,463,770


70. Go-Run 3,031,730


71. dragunov87 2,986,090


72. EliteSRB 2,054,140


73. Aleksandar I Milenkovic 606,250


74. Grunf 0


75. Vlado Stepanic 0TheShaolin
egov4you media team 

Komentet

Prince Harry.
Prince Harry. Dita 1,828, 03:08

Voted

kjork
kjork Dita 1,828, 09:48

o7

Kopli Kangelane
Kopli Kangelane Dita 1,828, 11:16

Ma löön nii palju silmad kinni ja vasaku käega.

Tifonus
Tifonus Dita 1,828, 12:28

ima mene ima vote o7

EL FAT BANDIDO AFK
EL FAT BANDIDO AFK Dita 1,828, 12:29

o7

MOJCCY
MOJCCY Dita 1,828, 14:41

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.