Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

eAsia/Oceania Maps+News Day 1845 [Special]

Dita 1,845, 05:42 E Publikuar në Japan Republika e Kinës (Tajvan) nga Koragi

Hello eJapan and to the eWorld. Today we have tons of battles going on in the eAsia and eOceania area, plus we will be taking a look at what happened late in the afternoon yesterday between the eUSA and eROC.But first we will taking a look at the ePhilippines as they have started a RW against eBrazil and are currently in the lead 15-7 in the territory of Visayas.
Next we jump back to eJapan to look at another RW against eROC, currently eROC has a nice lead of 11-0 in the territory of Chubu.
Now to just to the eChilean held Australia where the eAustralians have started a RW and are currently in the lead 8-3 in the territory of New South Wales.And just a bit further south we go onto New Zealand where another RW against eChilean held territory is underway. As of now the eNZ resistance fighters are ahead with a 48-25 score in the territory of Canterbury.Now to take a quick look at what happened yesterday in a quick battle between eUSA and eROC with the eUSA taking over the territory of Eastern Taiwan in a quick battle with little to no resistance.Time for some random fan service.


Also, I will be running a contest for the comments section this time, i need ideas of ways i can throw in some Japanese culture into my articles, so comment below and give me some ideas the best idea will receive a 2 gold reward.

And as always vote, comment and subscribe for more!

 

Komentet

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,845, 05:44

First! Cool pic is cool.

Sir Robin Ibz
Sir Robin Ibz Dita 1,845, 05:51

You can add some anime tittle wich you recomend to people and explain what's it about.

Amaterasu Omikami
Amaterasu Omikami Dita 1,845, 05:52

Jud.

Boukun Suzaku
Boukun Suzaku Dita 1,845, 05:55

voted for fanservice

Lonqu
Lonqu Dita 1,845, 05:56

o7

Aoinoame
Aoinoame Dita 1,845, 06:36

voted ^^b

Lucifel
Lucifel Dita 1,845, 07:49

Idea for your articles: Throw in the final part of the articles a section where you tell interesting and unique things of japan's society, culture, etc.

Like this: Did you know...

Nanashi Senshi
Nanashi Senshi Dita 1,845, 12:28

Like I said, add fanservice and you will get more votes xD
Voted

Oraizan
Oraizan Dita 1,845, 15:36

Don't stop the map stuff though, I kind of like to be updated on what's going on...

Koragi
Koragi Dita 1,845, 15:44

I will be doing both. I want to have a variety.

Amamiya Mii
Amamiya Mii Dita 1,845, 19:25

Clear maps , random fanservice , I approve of this message

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.