Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

CLASSIC DAILY QUIZ-4 WIN PRIZES!!

Dita 1,900, 10:57 nga Dranze R

Thank You Xordin for sponsoring the Prizes!Answer to Classic DQ-3 : Grigori Rasputin


Winners: 3 Q7 Weapons each

kronos777
SCBose
Ajay BhasyA young law enforcer is assigned to a case to find a missing woman who is suspected to be the victim of a psychopathic serial killer who skins the victims. The law enforcer tries to gain insights into the mind of the serial killer by talking with another serial killer, who was once a reputed psychiatrist.

Identify the movie in question.


Hint : IMDb Top 250.


PM me your answers by Day 1902.

 

Komentet

MikeEhrmantraut
MikeEhrmantraut Dita 1,901, 10:07

Too easy....

Ramanan Viswa
Ramanan Viswa Dita 1,901, 10:41

easyyy

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.