Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

[Voters Market] Rates Revised !!

Dita 1,900, 09:03 nga Akshay Naik
After the launch of new Voters Market. There have been many significant changes.
One of them : Voters Club reduced there Prices my more than 450cc
but the trick is they even reduced the cc people used to get to just 3.5 cc per vote.

Here are new rates of Voters Club:


Here are new rates of Voters Market:And yet We offering 4cc for votes and 5cc for subs !!!


Reasons why to choose us !!
visit here http://vomrk.webs.com/Still can`t Decide my choose us ?
Easy earning life time !!
Invite some one and every article he votes/subs you will get upto 1cc .
for any help pm me or join #erepworld

visit us at http://erep-mrk.tk/voters/
I f you like the the efforts .
Vote Sub and shout
also earn money for voting this article

so why wait
join now!!
http://erep-mrk.tk/voters/

 

Komentet

MikeEhrmantraut
MikeEhrmantraut Dita 1,900, 09:43

Post in every country .....

DonMogul
DonMogul Dita 1,901, 14:27

BOOOOOOOOOOO BOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOOOOOOOOOOOOOO BOOOOOOOOOOOOOOO

EARN YOUR F$#!ing MEDALS AND VOTES DONT BUY THEM

Akshay Naik
Akshay Naik Dita 1,902, 23:46

@DonMogul we are poor people not rich like you !!!!
who even Sh*ts money !!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.