Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

[MoFin] Raporti i Buxhetit

Dita 1,825, 14:17 nga Fessti

Ne kete artikull do ju prezantoj levizjen e bugjetit te thesarit shtetror per 5 ditet e kaluara.
Ministria jone ka vezhguar thesarin ne dy periudha kohore prej ores 08:00 deri ne oren 20:00 dhe eshte raportuar ne keto kohe te cekura.
Sic po shihni ka pasur nje renie ne thesarin shtetror si pasoje e nenshkrimit te MMP apo aleancave qe kushtojne 10.000 all per secilen. Keto pese ditet e fundit Shqiperia ka nenshkruar 5 aleanca qe e kan ule thesarin per 50.000 all.
Dua te informoj qe shuma e ALL ne thesar eshte e ngrire dhe nuk mund te terhiqen deri sa te kemi kongres dhe keto mund ti shfrytzojme vetem per nenshkrimin e aleancave.


Faliminideroj shume dy zv.ministrat Arnoldjin dhe Apoloninan

 

Komentet

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Dita 1,825, 14:20

Bravo djema V

Mac RumorSeS
Mac RumorSeS Dita 1,825, 14:22

V_S

jonkastrioti
jonkastrioti Dita 1,825, 14:25

V o7

Toverlani
Toverlani Dita 1,825, 14:28

VoS hard.

festimbeqa
festimbeqa Dita 1,825, 14:55

voted

kushtrimzz
kushtrimzz Dita 1,825, 15:33

o/

Panch0TheGreat
Panch0TheGreat Dita 1,825, 15:50

v

ledjo7
ledjo7 Dita 1,825, 15:51

v

MUHAMMED JAKUPI
MUHAMMED JAKUPI Dita 1,825, 17:44

www

Apolonian
Apolonian Dita 1,826, 23:27

Apoloninan ? haha
V !!

Arius argiri
Arius argiri Dita 1,826, 01:24

festi mund te na thuash edhe emrat e shteteve me te cilat kemi nenshkruar keto aleanca?
faleminderit!

Mustafa XXL
Mustafa XXL Dita 1,826, 06:53

v

RaviMirza
RaviMirza Dita 1,826, 08:20

voted o7..

MoFA eIndonesia organized a game for International eRep players:
www.erepublik.com/en/article/2159375/1/20

=== Spread the Words !!! ===

Shqipdon1ACM
Shqipdon1ACM Dita 1,826, 08:25

1 pytje sa eshte numri i goldve ne bank se nuk jam ne dijeni qe 1 kohe te gjat

i Krisuri
i Krisuri Dita 1,826, 10:07

shiptari numri i goldve ne bank eshte me nje MINUS te math, -1889 mos gabofsha,

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.