Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

[MoF]War Expenses

Dita 1,837, 23:47 E Publikuar në India India nga Rebelash

I am really sorry that this report is late but i was very busy and was not able to publish it before.

Total Expenses were 129061 CC. Out of that 29375 CC was used to buy weapons for dispatch and the rest 99686 CC was used to buy damage.
Regards
Rebelash
MoF

 

Komentet

lHonouR
lHonouR Dita 1,837, 23:49

xordin is God Forever!!

Asmitatheone
Asmitatheone Dita 1,837, 01:39

Not a bad job!!
129k spent for honour!! I dont mind!

Addy Lawrence
Addy Lawrence Dita 1,837, 04:46

What is the balance in the account after this expense?

Khurram Innocent Monster
Khurram Innocent Monster Dita 1,837, 09:42

Treian
Treian Dita 1,837, 11:48

Good to see some transparency in government!!!

Thanks for the update.

Graf Sprat
Graf Sprat Dita 1,838, 01:17

wow.. 400 G... Who were we fighting ?? Klingons ??

Hem Sharma
Hem Sharma Dita 1,838, 01:46

kkkkk

BrknSword
BrknSword Dita 1,838, 06:11

WoW.

Nice Report.

Uv Ajed
Uv Ajed Dita 1,838, 10:49

awesome

Fighter100
Fighter100 Dita 1,838, 16:33

lol @ Graf. : P

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.