Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

【教育及福利部】eC新人毕业奖申请指南 (2013年2月版)

Dita 1,899, 08:02 E Publikuar në China Kina nga Ministry of SinoEducation


EC新人毕业奖一直深得新人欢迎,现在G 价低落,新人毕业奖的奖金对於新人发展的影响力可谓举足轻重,经慎重考虑之下,现放宽申请条件如下:

奖励内容:
拥有ECHINA国籍的新人,对其等级达到一定程度并拥有足够好友时,进行现金补助。

对满足以下所有条件者给予850CNY一次性补助
1 ECHINA国籍,华语玩家;
2 出生四个月内,以申请日为准;
3 等级达到22级,且不足29级;
4 好友人数等于或大于75人;
5 EC 各军团成员;
6 未申请过新人毕业奖。

申请流程:
申请者在自检符合所有以上标准后,PM教育部
(快速链接:http://www.erepublik.com/en/main/messages-compose/1970889),
标题为“XXX申请新人毕业奖”,
留言内容为:
XXX于DXXXX日,满足
1 ECHINA国籍,华语玩家;
2 出生四个月内,以申请日为准;
3 等级达到22级,且不足29级;
4 好友人数等于或大于75人;
5 EC 各军团成员;
6 未申请过新人毕业奖。
特此申请新人毕业奖。


发放时间:
在收到申请,部长核实过申请者的资格後,即会发放。

特别注意:
1 希望大家按照格式申请;
2 对于不合格者,教育部不接受第二次申请。


本活动长期有效。如有关闭,会另行通知。


【教育部目前各项活动与补助】
1. 新人办报补助
2. eC新人毕业奖申请指南

说明:新人有不明白请翻阅教科书或者pm教育部求助!
教育部官方新人教科书:http://www.erepublik.com/en/article/-000-1-1739844/1/20eChina教育及福利部
教育及福利部长:
Kris Tine
教育及福利部成员:
GrindingTruning

 

Komentet

justyouknowwhy
justyouknowwhy Dita 1,899, 15:37

22级TAT 鸡丁好坏 我根本达不到啊

kiss_mmx
kiss_mmx Dita 1,899, 16:00

ls加油,撸几天就到了

janney
janney Dita 1,899, 16:03

4个月内的时候要求25级,要求22级了,我已经超过4个月了。 鸡丁好坏 我根本达不到啊

Liu Zheng
Liu Zheng Dita 1,899, 16:45

竟然赶上了!感谢鸡丁~

makeface2
makeface2 Dita 1,899, 18:35

6. 未申请过新人毕业奖

鸡丁好坏我根本达不到啊

JohnnyC.DeppII
JohnnyC.DeppII Dita 1,899, 20:39

复活的可以不

yunfeiyang
yunfeiyang Dita 1,899, 21:52

好坏,才10级哈

Gama Miku
Gama Miku Dita 2,501, 22:04

我是N世前開的帳號 orz

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.