Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

РАЗДАВАНЕ- 500 ЕНЕРГИЯ + 5 ОРЪЖИЯ!

Dita 1,828, 16:13 E Publikuar në Bulgaria Bullgaria nga iwan61meister

Условията ги знаете.
Вот.
Съб /ако някой е пропуснал/.
И най-важното : ШАУТ! РАЗДАВАНЕ- 500 ЕНЕРГИЯ + 5 ОРЪЖИЯ! http://www.erepublik.com/en/article/-500-5-1-2161592/1/20
Само така ще могат повече играчи да се възползват.
Пишете цифричките в коментарите и ще получите 500 енергия и 5

А тук по традиция ще бъдат изписвани ДАРИТЕЛИТЕ:


direkt en has transferred 120 Weapons to your storage.
direkt en has transferred 1532 Food to your storage.
Vadisz has transferred 345 Food to your storage.
OMGKondio has transferred 100 Weapons to your storage.
direkt en has transferred 1331 Food to your storage.
OMGKondio has transferred 100 Weapons to your storage.
autsider has transferred 2000 Food to your storage.
direkt en has transferred 85 Weapons to your storage.
morskiq has transferred 2000 Food to your storage.
direkt en has transferred 85 Weapons to your storage.

СПЕЦИАЛНО БЛАГОДАРЯ НА direkt en ЗА ЖЕСТА, С КОЙТО СПАСИ РАЗДАВАНЕТО, ЗАЩОТО ТО БЕШЕ ВРЕМЕННО СПРЯНО ПОРАДИ НЕДОСТИГ НА

direkt en has transferred 1052 Weapons to your storage.


БЛАГОДАРИМ ТИ, direkt en!

MoFix has transferred 160 Weapons to your storage.
MoFix has transferred 300 Food to your storage.
Dinkov has transferred 294 Food to your storage.
MoFix has transferred 700 Food to your storage.
Raziul has transferred 1000 Food to your storage.
direkt en has transferred 394 Weapons to your storage.
skeletiste has transferred 1000 Food to your storage.
abvgdejz has transferred 460 Weapons to your storage.
abvgdejz has transferred 40 Food to your storage.
blajev has transfered 2500 BGN to your account.ЕТО Я И МОЯТА НАГРАДА ОТ ВАС ЗА 5 ДНЕВНОТО РАЗДАВАНЕ!
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВИ!

Раздаването ще бъде довършено до ПОСЛЕДНИЯТ КОМЕНТАР! ПОСЛЕДЕН-791v!

 

Komentet

galenaandrea
galenaandrea Dita 1,828, 16:13

v1/стар съб + шаут

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,828, 16:14

2 съб стар пак ли започна x;)

davoritos
davoritos Dita 1,828, 16:15

v 3 s 637 shout ...o7

shifu86
shifu86 Dita 1,828, 16:17

v4 sub star + shout

NatashaIv
NatashaIv Dita 1,828, 16:19

5/638 + shout

pantod
pantod Dita 1,828, 16:26

v10 sub old + shout

Jack the Weirdo
Jack the Weirdo Dita 1,828, 16:28

11/639

NooooBooooT
NooooBooooT Dita 1,828, 16:28

s640 v12 add shout

Axwell69
Axwell69 Dita 1,828, 16:29

v13 s641 shout

BadSam
BadSam Dita 1,828, 16:30

14 съб стар

Vertou
Vertou Dita 1,828, 16:32

v15/s стар

monika varna
monika varna Dita 1,828, 16:32

16/стар + вик

panzer I
panzer I Dita 1,828, 16:47

18/642

sewdata
sewdata Dita 1,828, 17:03

19/643 Благодаря!

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,828, 17:21

v20 old sub+shouted

burbun4eto
burbun4eto Dita 1,828, 17:24

21/644

Mas que un club
Mas que un club Dita 1,828, 17:31

22/стар съб

M I R O
M I R O Dita 1,828, 17:36

v23/s645

Zap6
Zap6 Dita 1,828, 17:42

24/old мерси

izpendilord
izpendilord Dita 1,828, 17:43

25/стар

judasat
judasat Dita 1,828, 17:55

26/стар съб

baitoz
baitoz Dita 1,828, 18:40

17/22

svetlia34
svetlia34 Dita 1,828, 18:40

1117/222

aleksandyr89
aleksandyr89 Dita 1,828, 18:41

89/01

Iskren Mitev
Iskren Mitev Dita 1,828, 19:05

28/old

eDeath
eDeath Dita 1,828, 19:07

29/стар шаут

BobaHed
BobaHed Dita 1,828, 19:53

30/645

rogue123
rogue123 Dita 1,828, 20:13

v31/s646
shout

ValentinVT
ValentinVT Dita 1,828, 20:25

32/стар

Venko Clox
Venko Clox Dita 1,828, 20:26

33/стар
шаут

bagstan
bagstan Dita 1,828, 20:31

34/++

ge6a666
ge6a666 Dita 1,828, 20:35

35/star/shout

YOLO FTW
YOLO FTW Dita 1,828, 20:39

36/star+shout

tanq genova
tanq genova Dita 1,828, 20:40

37,old,shout

znabk653
znabk653 Dita 1,828, 20:43

v 38 sub 647

Akulata
Akulata Dita 1,828, 20:56

39/648

Atanas Iwanow
Atanas Iwanow Dita 1,828, 21:08

41/стср съб + шаут

dakata1213
dakata1213 Dita 1,828, 21:11

42/стар+ШАУТ

Stefan M Petrov
Stefan M Petrov Dita 1,828, 21:14

44/old

Bucay92
Bucay92 Dita 1,828, 21:17

45/648

Bugunski
Bugunski Dita 1,828, 21:19

46//649

Bay Vesko
Bay Vesko Dita 1,828, 21:21

47/650 + s

bastuna2003
bastuna2003 Dita 1,828, 21:21

49/стар

ScuterBG
ScuterBG Dita 1,828, 21:26

50/стар
Мерси! о7

mitakyt
mitakyt Dita 1,828, 21:26

51/стар

Qnitsa bg
Qnitsa bg Dita 1,828, 21:28

53/стар

Artiomov33
Artiomov33 Dita 1,828, 21:37

54/651

MightyEli
MightyEli Dita 1,828, 21:39

vot 55 sub star +shout

ilianabg
ilianabg Dita 1,828, 21:44

56/652

DGPEVO
DGPEVO Dita 1,828, 21:46

v 57 / star sub + shout

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.