Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Поделба: 300 здравје за секој ЗАВРШЕНА [DMT]

Dita 1,901, 16:41 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Kili nga Darkman87

ПОДЕЛЕНИ 20.000 Q1 ЛЕВА

Се што е потребно да направите е:
1.Глас
2.Претплата
3.Извик
4.Да ме аднете за пријател

Во коментар оставете број на глас претплата и дека сте шаутирале и во текот на денот ке добиете 300 здравје.

За Извик:

Поделба: 300 здравје за секој [DMT]
http://www.erepublik.com/en/article/-300-dmt--2205606/1/20

 

Komentet

TheNikola
TheNikola Dita 1,901, 16:47

3 star sub

krembananka
krembananka Dita 1,901, 16:48

4/1131

Egej1
Egej1 Dita 1,901, 16:49

5/1132

mamatibas
mamatibas Dita 1,901, 16:50

6/1133

TheMarko
TheMarko Dita 1,901, 16:51

v7 s1134 + shout :"D

Bofal
Bofal Dita 1,901, 16:53

v8 s star itn itn

Darkman87
Darkman87 Dita 1,901, 16:57

Successfully transferred 150 item(s) to TheNikola.
Successfully transferred 150 item(s) to krembananka.
Successfully transferred 150 item(s) to Egej1.
Successfully transferred 150 item(s) to mamatibas.
Successfully transferred 150 item(s) to VlatkoMakedonski.
Successfully transferred 150 item(s) to Bofal.

killeraXxX
killeraXxX Dita 1,901, 16:58

9/1135

PUKNIUMRI
PUKNIUMRI Dita 1,901, 16:58

vote 10 1135 sub ti imam sub od porano

IronGateMK
IronGateMK Dita 1,901, 16:59

11/1136 add+shout

H1ppy
H1ppy Dita 1,901, 17:00

v 12 sub odamna te imam za prijatel a sega sledi shout

djambaz1
djambaz1 Dita 1,901, 17:00

13/1137

Dadidk
Dadidk Dita 1,901, 17:06

14 /1138

Sanja Sanjic SAN
Sanja Sanjic SAN Dita 1,901, 17:08

15/ 1139 sub

Darkman87
Darkman87 Dita 1,901, 17:13

Successfully transferred 150 item(s) to killeraXxX.
Successfully transferred 150 item(s) to PUKNIUMRI.
Successfully transferred 150 item(s) to IronGateMK.
Successfully transferred 150 item(s) to H1ppy.
Successfully transferred 150 item(s) to djambaz1.
Successfully transferred 150 item(s) to Dadidk.
Successfully transferred 150 item(s) to Sanja Sanjic SAN.

Zmajeviti
Zmajeviti Dita 1,901, 19:15

17/1140/shout/add

wolfpece
wolfpece Dita 1,901, 19:18

v18
sub 1141
add+shout

BobaHed
BobaHed Dita 1,901, 19:26

19/1142

larrasian
larrasian Dita 1,901, 22:18

v20 s1143

R.A. Diaz
R.A. Diaz Dita 1,901, 22:24

v 21 sub 1144

Feche Pompin
Feche Pompin Dita 1,901, 22:29

v22 s1145

Juan Claudio Van Damme
Juan Claudio Van Damme Dita 1,901, 22:58

v23 s1146 and shouted!

juanportres
juanportres Dita 1,902, 23:09

v24 s1147

xaqqqq
xaqqqq Dita 1,902, 23:21

v25 s1148

HK416
HK416 Dita 1,902, 23:40

26/1149

07

KO3AR
KO3AR Dita 1,902, 23:41

v 27/ s 1150

Alfred Argenti
Alfred Argenti Dita 1,902, 23:42

V28 S1151 + Shout

Awoken Hera
Awoken Hera Dita 1,902, 23:44

V29 S1152

Misaka Sister
Misaka Sister Dita 1,902, 23:46

V30 + S1153

bojko3131
bojko3131 Dita 1,902, 00:14

v31 s old

Golf95
Golf95 Dita 1,902, 00:17

32/1154 shout

Kekco
Kekco Dita 1,902, 00:28

V 33
S 1155

http://www.erepublik.com/es/citizen/profile/6372002

good luck!!!!!!!!!!

SkullXX
SkullXX Dita 1,902, 00:36

34/1156

No face No name No number
No face No name No number Dita 1,902, 00:38

36/old

BETEPAHOT
BETEPAHOT Dita 1,902, 00:38

35/1157

DFCar
DFCar Dita 1,902, 00:39

v37 s1158

csnes4208
csnes4208 Dita 1,902, 00:52

v38 s1159 shout

plutoski
plutoski Dita 1,902, 00:54

39+1160

dia761
dia761 Dita 1,902, 01:04

v40 s old +shout

bobok12345678
bobok12345678 Dita 1,902, 01:06

V41 S1161 shout add

ARMAGEDON 97
ARMAGEDON 97 Dita 1,902, 01:10

V42 S1162 shout add

HoGoo123
HoGoo123 Dita 1,902, 01:13

v.43/sub.1163 + add + shout

Iskrety
Iskrety Dita 1,902, 01:17

44/1164+add+shout

Gadget21
Gadget21 Dita 1,902, 01:18

s 1165 v45 te imam za prijatel , sega shoutnav

ARE WEEEEEEEEE
ARE WEEEEEEEEE Dita 1,902, 01:18

v46/s1166 + add + shout

Gin Gi Bi
Gin Gi Bi Dita 1,902, 01:21

47/1167 + add + shout

umripluto
umripluto Dita 1,902, 01:22

48/1169 + шаут

Rokamball
Rokamball Dita 1,902, 01:22

46/1168/add/shout

Untitl3d
Untitl3d Dita 1,902, 01:27

49/1170

ilianabg
ilianabg Dita 1,902, 01:28

50/1171

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.