Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

[2號刊~]動漫同人音樂分享報~

Dita 1,899, 06:22 E Publikuar në Republic of China (Taiwan) Republika e Kinës (Tajvan) nga scarletfire

好了~這裡我先來跟大家道個歉吧~
多次說要寫新刊 但是每說一次就跳票一次
跳票的理由是因為本人很忙 實際上是本人很懶(踹
真的很對不住阿 在這裡道個歉


切入正題
今天要分享的依然有兩首歌

第一首點這裡~
注意網站是NICO 因為YOUTUBE沒有 沒帳號就註冊一下吧
PS:幹...這首歌竟然YOUTUBE沒有
應該會有人想說這個既不是動漫也不是同人而是GALGAME曲阿
這裡來介紹一下吧~
製作這首曲子的同人社團是Barbarian On The Groove(簡稱BOG)
所以算是同人的範疇 以上
PS.你TM真簡短的介紹

第二首點這裡~
這首是那朵花OP的翻唱(而且是難得中文翻唱好聽的阿...)

下面給些福利~先送上一張帥氣的IA~

再送上一張POCO的新圖~


 

Komentet

scarletfire
scarletfire Dita 1,899, 06:22

沙發~

Ka Me Ra
Ka Me Ra Dita 1,899, 06:27

V3
圖我收下了!!!
都是介紹同人音樂同業支持喔!!!(握手!

scarletfire
scarletfire Dita 1,899, 06:29

(握手

MoleeA
MoleeA Dita 1,899, 06:29

v

Chen G
Chen G Dita 1,899, 06:31

V 三次元果然讚!

moses8341
moses8341 Dita 1,899, 06:39

第2張看到電鋸嚇到我= =

scarletfire
scarletfire Dita 1,899, 06:43

電鋸很NICE阿=口=
怎麼會嚇到呢?

Aileen Shirley
Aileen Shirley Dita 1,899, 07:02

這個IA好帥

stable soider a castle
stable soider a castle Dita 1,899, 07:09

ia是哪部動漫!?

scarletfire
scarletfire Dita 1,899, 07:29

V家喔@@

bbg22
bbg22 Dita 1,899, 09:11

V

HHH18
HHH18 Dita 1,899, 17:59

V

Reiyo
Reiyo Dita 1,901, 06:01

V
這報推的Barbarian On The Groove
是很不錯的同人音樂團體 (說是同人,但其實接近indie音樂團體)
( ̄▽ ̄)b

他們的作品中的Dragon Valley 我超喜歡
有民族風也有各種特色的音樂

守るべきモノとは :
http://www.youtube.com/watch?v=oi66mEJIx68&hd=1
ヴェルダージ
http://www.youtube.com/watch?v=COP4jc3XXug&hd=1

不過它們的音樂最近越來越主流?可能因為走向商業 (本來Jazz/電音/民族風?)

這是很不錯的推薦報! (‧▽‧)

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.