Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

[МЗИ]Најнови Промени во Ерепублик.[Ден 1926]

Dita 1,926, 16:01 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republika e Maqedonisë (IRFJ) nga Ministerstvo za Informiranje


Денеска на Ден 1926 од новиот свет беше пуштен попуст за надоградување на фабриката за ракети.А и се направија и одредени подобрувања во производството на ракети.

Подоле ќе прочитате и за пуштањето на бета верзијата од Guerrilla FightСега ќе ви ги објаснам подобрувањата според квалитетот на фабриките.

Q1 Фабрика
Штета: 50 000
Производство 2 пати во ден
Оружје потребно за производство на ракета:
10xQ1 10xQ2 10xQ3 10xQ4 10xQ5 10xQ6

Q2 Фабрика
Штета: 250 000
Производство 2 пати во ден
Оружје потребно за производство на ракета:
20xQ1 20xQ2 20xQ3 20xQ4 20xQ5 20xQ6

Q3 Фабрика
Штета: 500 000
Производство 2 пати во ден
Оружје потребно за производство на ракета:
60xQ1 60xQ2 60xQ3 60xQ4 60xQ5 60xQ6

•Сега може да се произведуваат ракети 2 пати во еден ден но сепак во магацинот може да има само една ракета.
•За да се направе друга ракета потребно е првин да се потроши таа ракета што е во магацинот.


Q4 Фабрика
Штета: 1 750 000
Производство еднаш во ден
Оружје потребно за производство на ракета:
120xQ1 120xQ2 120xQ3 120xQ4 120xQ5 120xQ6

Q5 Фабрика
Штета: 2 500 000
Производство еднаш во ден
Оружје потребно за производство на ракета:
90xQ1 90xQ2 90xQ3 90xQ4 90xQ5 90xQ6

•Во Фабриките Q4 и Q5 е доведена и нова линија за производство на Појачувачи на Штета кои што бараат исто толку оружје како и што е потребно да се направе една ракета.
•Појачувачот на штета се активира во моментот кога ќе се направе и трае 5 минути.Guerrilla Fighting

Овие денови е пуштена бета верзијата од новата промена во воениот модул Guerrilla Fight која што им беше достапна само на избрани играчи.Постојата 4 чекори во кои ќе ви објаснам како да се борите еден на еден.

Прв Чекор:

Првин треба да се опремите со оружје кое што го имате во вашиот магацин.Втор Чекор:

За да почнете да се борите треба првин да убиете 5 непријатели потоа ќе ви се појави зелено копче и кога ќе го стиснете ќе можете да се борите со друг играч во реално време.Трет Чекор:

Во бојното поле вие имате повеќе функции дел од нив се:Движење(Напред,Назад),Пукање,Одбегнување на Удар,Мењавање на Оружје и др.Четврт Чекор:

Во Овој чекор ќе ви објаснам за тоа како да се победе во еден на еден битка.
За да се победе во ваква битка постојат 2 најбитни услови тоа се:
-Далечината на твоето оружје.
-Далечината на твојот нешријател од тебе.

Истотака треба да внимавате на вашата шанса за удар и дали треба да се движите напред или назад.Секој потег чини 1 обид.Наградата од оваа битка е:
Запомнете:Ова е Бета верзија и само одбрани играчи може да ја тестираат а кога оваа промена ќе биде активирана за другите играчи сеуште не се знае.


Ве молам што почесто да шаутирате за да повеќе играчи да се информираат.

За Шаут:[МЗИ]Најнови Промени во Ерепублик.[Ден 1926]:http://www.erepublik.com/en/article/-1926-1-2220082/1/20
[img][/img]
Министер за Информирање:
The Macedonian warior 

Komentet

Mr Af
Mr Af Dita 1,926, 16:39

Прв
Аирлија нека се промениве ако се за арно, сигурно ќе има кревање на економијата со ова нешто.
Само на арно нека тргни играва малку од малку

Stef40
Stef40 Dita 1,927, 02:01

o7

BUcER
BUcER Dita 1,927, 06:41

o7

Plainswalker
Plainswalker Dita 1,927, 09:05

Plainswalker approves this article

Kiril Kornakov
Kiril Kornakov Dita 1,942, 23:37

Teoretski normalno može da se upotrebat max. 3 raketi vo edna bitka: edna od včera i 2 od deneska. Ako si vklučen vo bitka pred 9:00 časot po naše vreme možeš (teoretski) vo istata bitka da ispukaš 2 včerašni i dve denešni raketi, znači vkupno 4. Toa pa praktično znači deka, ako se raketite od po 500,000 šteta, vo edna bitka možeš da dobieš 4 ubistva i 2,000,000 šteta so potrošeni 0 energija. Treba samo da imaš vo skladot dovolno oružje Q1-Q6, odnosno po 4 x 60 = 240 parčinja od sekoe...! Fabrikata za raketi so 500,000 šteta se otklučuva so dostignat 30 level

Kiril Kornakov Dita 1,942, 23:42

Komenti u fshi

Kiril Kornakov
Kiril Kornakov Dita 1,942, 23:43

Mislam deka toa e glavnata pričina što poskapea site oružja od Q1do Q6 vo posledno vreme, a Q7 si ostana na isto nivo. Sepak dostignatata cena za Q6 vo soodnos 4:7 treba da se promeni na najmalku 1:2 (ili 4:8 ) ama toa može da bide vo najskora idnina

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.