Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

[熊胖]~刷存在感~ (任務)

Dita 1,908, 00:47 E Publikuar në Republic of China (Taiwan) Republika e Kinës (Tajvan) nga bbg22


大家好 新年快樂 在這邊跟大家拜個年

前兩次的報紙 都是由神鳥大大Godbird第一個V的 同時他也是 我們星辰第七小隊

副隊長暨國軍雷霆軍團團長、eROC的吉祥物,必須死的神鳥!

這邊特別感謝他m(_ _)m 
"訓練日"

實力是很重要的,每天都訓練,以增加它。

任務內容:

●訓練一次。

獎勵:


●2台Q6武器

●+5力量


"戰鬥的第一步"
在戰場上的戰鬥!增加你的軍階。

任務內容:

●軍階達到等級

●在戰場上點擊

獎勵:

●10個 Q5 食物


"未來的英雄"
戰鬥,直到你擊敗你的敵人,以幫助你的國家。

任務內容:

●進入戰場殺死5個敵人 (點5次)

獎勵:

●3個Q6武器

●+2經驗


"第一份薪水"
工作日復一日地增加你的財富。

任務內容:

●進入工廠

●工作一次

獎勵:

●+2經驗值


"每日任務"
玩家每一天獲得的獎勵

任務內容:

●完成每日任務

獎勵:

●+5力量

●+5經驗值


"練級"
戰鬥是一個賺取經驗值及進入到更高等級的好的方法。

任務內容:

●到達等級5級

獎勵:

●+1000倉庫"加入軍隊"
軍隊是團結和凝聚戰​​鬥力的地方國家需要你。

任務內容:

●加入一個軍團

獎勵:

●3個Q6武器

●+3經驗值


"成為軍團正式成員"
擊敗敵人將幫助你成為正式軍團成員

任務內容:

●完成軍團任務 成為正式軍團成員

獎勵:

●+1能量棒

●3個Q6武器


"每天工作"
工作,及每天的訓練,讓你的國家可以依賴你。

任務內容:

●工作兩天

●訓練兩天

獎勵:

●200TWD

●+5經驗值


"補充庫存"
需要更多的東西?到商品市場逛逛吧!

任務內容:

●購買50個Q2麵包

●購買20個Q1武器

獎勵:

●+1000倉庫

●5個Q5武器


"每日軍令"
軍隊是團結和凝聚戰​​鬥力的地方國家需要你。

任務內容:

●完成每日軍令

獎勵:

●10個Q5食物


"等級評定"
每日的戰場提升你的位階

任務內容:

。提升軍階等級到達

獎勵:

●+1能量棒


"成為成年公民"
力量越強你的傷害會更高

任務內容:

●力量到達50

獎勵:

●+10力量


"開始生產"
在你的工廠生產,讓你可以打更多仗。

任務內容:

●在自己的工廠工作

獎勵:

●+1鐵礦場


"第一間武器工廠"
拿這武器上戰場,較容易擊敗敵人。

任務內容:

。擁有一間武器工廠

獎勵:

●+500武器原料


"決鬥吧"
一天中每擊倒25人便會展開和柏拉圖、拉娜或無頭雞的決鬥。

任務內容:

●打敗柏拉圖5次

●打敗訓練場小姐拉娜5次

●打敗無頭雞5次

獎勵:

●火箭筒5個

●火箭推進器5個

●+50力量
大概就這些吧 ^_^

如有有補充或錯誤 可以跟我說喔 謝謝 O:)

有看過報紙的麻煩按 V 一下啊~感謝~


^______^a下次見!

 

Komentet

ronice
ronice Dita 1,908, 00:51

V1

Nosalt
Nosalt Dita 1,908, 01:11

v6

Apex Pirate
Apex Pirate Dita 1,908, 01:45

v11 怎麼有些任務獎勵好像沒有 @@

bbg22
bbg22 Dita 1,908, 01:46

哪一些 ?

BlackTeaSC
BlackTeaSC Dita 1,908, 02:33

V14

Godbird
Godbird Dita 1,908, 02:42

V

shayumin
shayumin Dita 1,908, 06:05

V

910132
910132 Dita 1,908, 06:57

v25

CyberVirus1207
CyberVirus1207 Dita 1,908, 11:31

36/46

gnsocqdkc
gnsocqdkc Dita 1,908, 12:14

V37

qoois38
qoois38 Dita 1,908, 22:38

決鬥!我的回合,抽牌!

PteroMaple
PteroMaple Dita 1,909, 20:06

V47

brckone1
brckone1 Dita 1,914, 05:15

V+S

archangeljibril
archangeljibril Dita 1,914, 07:52

v

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.