Okolje ON/OFF

★ PRC Неделни Награди [w3] ★

6 Dan 2,800, 21:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Добар ден соборци,

Ова е трета недела од проектот PRC за сите дивизии, продолжуваме со зацртаните цели и насоки.
Ќе бидиме кратки и конкретни, веќе не знаете и може да не погледн

preberi več »

од нас за нас

13 Dan 2,799, 05:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Здраво на сите о7

Да не должам многу ке ви се обратам на кратко,собирам донации за КО за битката што следува против топлите браќа и за востаниево што ни го кренаа. Парите ке бидат исклучиво наменети за помалите дивизии, за дивизија 4 ке се дистанц

preberi več »

ПРЦ - Неделни награди / PRC - Weekly awards

12 Dan 2,724, 15:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Добровечер на сите

Деновиве генералштабот на македонската воена единица ПРЦ имаше еден мал разговор што и како понатака, и заеднички донесовме една одлука на која се надеваме ке ви се допадне на сите.

Значи ние обезб … preberi več »

ПРЦ - Неделни награди

14 Dan 2,722, 14:44 Published in Chile Chile Vojaške analize Vojaške analize

Добровечер на сите

Деновиве генералштабот на македонската воена единица ПРЦ имаше еден мал разговор што и како понатака, и заеднички донесовме една одлука на која се надеваме ке ви се допадне на сите.

Значи ние обезбедивме неделе … preberi več »

Не има ли ?

28 Dan 2,662, 16:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Здраво Браќа и Сестри Македонци на овој свет и на оваа виртуелна нереална игра !


Статијава, текстов што го пишувам е со една цел и нема да ви одземе многу време а и нема потреба да се коментира многу многу и да се сере
preberi več »