Okolje ON/OFF

А К Ц И Ј А [завршена]

133 Dan 1,927, 01:58 Makedonija (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Првите 100 што ке стават суб добиваат по 2-Q7 тенкчиња.....

Пишете го во коментар бројчето и тенкчињата ви се паркирани

preberi več »

Akcija dve Q7 tenkcinja za glasce

398 Dan 1,911, 09:24 Makedonija (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

1.Vote
2.Sub
3.Shout
Pisi vo komentar brojce i dobivas 2 tenkcinja....

preberi več »

Договор на дело за тренинг

22 Dan 1,758, 02:24 Makedonija (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Ако го земеме поефтиниот договор со 50% , значи имаме моментално дадено по 1 голд дневно, и ако вежбаме со сите тренинзи излегува овака...
пред--0.19+1.49+1.79 = 3.47г
потоа--3.47/2 = 1.735г плус тие 30 голд што се платени
значи дневно иде по 2,

preberi več »

МОЖНО ЛИ Е ОВААААААААА

10 Dan 1,289, 10:28 Makedonija (FYROM) Ukazi bitke Ukazi bitke

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!!!!!!!!!!!


Отидов да си чекам болница во UNITED EMIRATES и видете што ми се случи????
На петтата рунда требаше да има болница кај емиратите, а биткава се прекина и ја добија емиратите иако губеа со 3:0............

http://

preberi več »

eБебиња.......ЧИТАЈТЕ.....и сите останати

11 Dan 1,274, 03:58 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Здраво

Вчера од кога го прочитав последниот туторијал за еБебињата имам една забелешка, им пратив порака на тие што треба да алармираат но никој не ми врати. Вака сега........

Новите играчи можат комотно да се тепаат во битките не гледам причин

preberi več »