Okolje ON/OFF

Hail Alpha, the greatest, wonderful Titan Emperor! ♥

33 Dan 2,136, 18:39 Published in Russia Russia Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Much time passed since this game started losing its glow. The wish and the reasons to stay were fading away. Many thoughts of quitting and forgetting about it were flowing in the minds of many players. And yet, it is so difficult to be quit totally.

preberi več »

Mininuns, be strong !

16 Dan 1,983, 12:48 Published in Russia Russia Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava>>>>> http://www.erepublik.com/en/article/el-fin-de-una-era-2250771/1/20 <<<<

Your friends will be with you, dear Mini, you have our support.

♥♥♥ Hail Mininuns, the best MoFA! ♥♥♥

~ Chain … preberi več »

Happy birthday Wendy ♥

32 Dan 1,743, 16:25 Published in Austria Austria Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Годините поминуваат толку брзо. Вчера бевме деца, и од нашите родители учевме се. И како само неколку мигови да поминаа од тогаш. Што бевме, а што станавме. Можеби своевремено ни се чинеше тешко да пребродиме се што ќе ни застане на патот, но сега, о

preberi več »

Зборови за тебе... ♥

24 Dan 1,695, 06:14 Published in Slovakia Slovakia Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

До денешен ден е дискутабилно дали луѓето имаат однапред нацртана судбина, односно дали предодреденоста ни е доделена уште пред нашето раѓање. Моменти од нашите животи ни покажуваат дека тоа навистина може да е така. Но, постојат мигови кога се чувс

preberi več »

Не избрзувајте, ве молам!

16 Dan 1,686, 17:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

Почитувани сонародници,
Го разбирам и го споделувам вашиот гнев после оваа статија, каде што точно се гледаат навредите на највисоките претставници на нашиот сојузник еПолска против нас. Очигледно тие не разбира

preberi več »