Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

[МЗИ] Препораки за нов турнир – Епско војување

17 12 ur nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Почитувани Македонци!

Време е да се објаснат некои работи за турнирот кој доаѓа и да се појаснат извиците кои беа присутни во вчерашниот ден за да се пукат или да не се пукат за турнирот.

1. Земјите ќе бидат рангирани според просечниот број

preberi več »

[МЗИ] Нов турнир – Епско војување (EDIT: дво-кликери, не пукајте за време на турнирот)

30 2 dni nazaj Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik


ЕДИТ, за тие што немаат време за читање
Ако не планирате да пукате многу за време на турнирот, тогаш подобро воопшто да не пукате (нула престиж поени) ако сакате да помогнете на еМакедонија.
(Важи и за тие со странско државјанство … preberi več »

[МЗИ] Состојбата во еМакедонија (ден 2,519)

74 Dan 2,519, 16:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaПочитувани еМакедонки, почитувани еМакедонци

Со големо задоволство ве известувам дека по пауза од скоро 100 дена, министерството за информирање продолжува со работа.

[img]http://i.imgur.com/elMycyU.[/img] … preberi več »

[МзИ]Донираме за еВенецуела

19 Dan 2,436, 05:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Finance in poslovanje Finance in poslovanjeПоздрав Македонци каде и да сте !

Оваа статија ќе биди кратка и само со една единствена цел. Донираме средства на нашите блиски сојузници Венецуела за Воздушен Напад.
Од исклучител … preberi več »

Четврта донаторска акција

9 Dan 2,393, 17:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaДраги Македонци и Македонки


Неделната донаторска акција продолжува и во овој мандат.
Во оваа четврта акција се донираше леб и се собраа 489 204 единици леб
[img]http://www.[/img] … preberi več »