Okolje ON/OFF

Предлог за ПРЕТСЕДАТЕЛКА на еМакедонија!

64 Dan 1,371, 07:36 Makedonija (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize

После ова "договрот за мир" со еГрција сватив дека до сега само нашиот ценет Струмјанин бил добаре претседател без никакви грешки.Секој што се кандидирал и што победил на изборите по некое време направил некоја грешка,некоја утка поради

preberi več »

Не штедете кога се работи за Македонија!

17 Dan 1,365, 17:31 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaПишувам статија после точно 53 дена.Овојпат нема да да ви барам претплати,нема да организирам ММ акции или акции за додавање на пријатели...
Со оваа статија сакам да прене … preberi več »

ONE Add as a friend project! [ENG][INT]

92 Dan 1,312, 07:54 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaAs i said my English is bad but you'll understand me :)

6 days ago i organized [url=http://www.erepublik.com/en/article/one-media-mogul-project-subscribe-part-preberi več »

ONE Media Mogul project (Subscribe part)[ENG][INT]

93 Dan 1,307, 06:24 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava2 days ago i organized ONE Media Mogul project in witch you put your newspaper … preberi več »

ONE Media Mogul project [ENG][INT]

273 Dan 1,304, 08:07 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava
My English is bad but i hope you will understand !

I would like to organize Media Mogul project for all country members of ONE.ONE countries help each other in … preberi več »