Okolje ON/OFF

O mojem časopisu

Odpri Wiki stran

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[MoFA Macedonia] Regarding the AS

93 Dan 2,759, 14:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize
Good evening eRepublikans!

This will be a short article of summary about our warfare and thank you note about the … preberi več »

[MoFA Macedonia] When words are not enough...

95 Dan 2,733, 08:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Vojaške analize Vojaške analizeHello dearest of allies and friends!

It gives me great pleasure to speak to you through this newspaper on this day, a preberi več »

[MoFa Македонија] Договор за соработка и Моментални случувања

22 Dan 2,677, 14:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeДобар ден Македонци!

Во оваа статија би сакал да ве информирам за склучен договор за соработка со нашите сојузници: Бугарија , Индонезија и Чиле

Договорот служи за помагање и соработка меѓу земјите в … preberi več »

Случувања во еСветот [MoFa Mакедонија]

45 Dan 2,609, 06:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analizeДобар ден Македонци!

Денеска е недела имам малце слободно време па решив да пишиме една статија за моменталните случувања кај нас и во еСветот.
Се започна деновиве кога Грците и Романците пуштија АС в … preberi več »

Congratulations to all Presidents! [Mofa eMacedonia] MK/EN

56 Dan 2,604, 11:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Politične debate in analize Politične debate in analize[MKD]

Поздрав Македонијо!

За многу години!
Пред се честито Бадник на сите и да ни е напомош празникот!
Ви благодарам што овој месец ја избравте токму оваа влада да ја претставува еМакедонија … preberi več »