Okolje ON/OFF

SilverShields врши регрутација!

21 Dan 1,826, 16:45 Published in Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Најстарата паравоена организација во Македонија, Silver Shields, врши регрутација на нови членови!
Нови членови можат да бидат сите без разлика во која дивизија се и колку сила имаат!

Условите се:
- да бидат редовни на чат
- да работат в

preberi več »