Okolje ON/OFF

Битни догађаји у протеклих неколико дана

25 2 dni nazaj Published in Serbia Serbia Politične debate in analize Politične debate in analizeПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … preberi več »

Уводно обраћање председника еСрбије [Српски БогОтац]

109 Dan 2,546, 13:26 Published in Serbia Serbia Politične debate in analize Politične debate in analizeПоздрав саборци,

Пре свега, желео бих да се захвалим свима који су ми својим гласом поверили овај мандат, свима онима који су својим залагањем допринели да се мој глас чује што даље, али и свом противка … preberi več »

[Плава Принцеза] Одјавно обраћање председнице еСрбије

75 Dan 2,543, 02:06 Published in Serbia Serbia Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublikПоштовани грађани еСрбије,

Дошли смо и до тога, нечег што бих назвала одјавни чланак. Јако је тешко одакле да почнем, ово је био турболентан мандат, било је добрих, и оних мање добрих ствари, било је св … preberi več »

[Плава Принцеза]Ванредно обраћање председнице еСрбије

66 Dan 2,540, 23:14 Published in Serbia Serbia Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublikПоштовани грађани еСрбије,


Као што знате ситуација у еСрбији је катастрофална. Знам да је крај мандата и да није лепо од мене што се сада јављам,али то је што је. Извините због тога,мада знам да … preberi več »

[Плава Принцеза]Уводно обраћање председнице еСрбије

49 Dan 2,513, 14:03 Published in Serbia Serbia Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublikПоштовани грађани еСрбије,

Пре свега, желим да се захвалим свима који су веровали у мене, који су ми помогли да изнесем кандидатуру од почетка до краја, који су заједно са мном седели и радили на њо … preberi več »