Okolje ON/OFF

[пакија] - Турнир за ресурсе - ЕДИТ

67 2 dni nazaj Published in Serbia Serbia Ukazi bitke Ukazi bitke

Поштовани грађани и грађанке еСрбије као што већ сви добро знате пред нама је турнир у којем ми сами одлучујемо о томе које и колико ресурса ћемо имати.
Ја сам своје предизборно обећане испунио и омог … preberi več »

[пакија] - Обраћање грађанима Србије

115 Dan 2,611, 10:45 Published in Serbia Serbia Politične debate in analize Politične debate in analize

Поштовани грађани и грађанке еСрбије прво би хтео да се извиним због кашњења мог обраћања јер због нагомиланих обавеза овде и у СЖ нисам стигао да напишем чланак.
Овим путем желим да се захвалим свима … preberi več »

[Увек Тврд] Председник еСрбије - Завршно обраћање

78 Dan 2,603, 10:03 Published in Serbia Serbia Politične debate in analize Politične debate in analize

Као прво свима вам желим срећну нову годину и предстојеће Божичне празнике. :)

Пре свега бих желео да истакнем да сам пресрећан што сам изборе добио без иједног обрисаног гласа, што доказује да сам на поштен начин изабран за председника еСрбије. :

preberi več »

[Увек Тврд]- Уводно обраћање грађанима Србије

34 Dan 2,574, 14:24 Published in Serbia Serbia Politične debate in analize Politične debate in analizeПоштовани грађани еСрбије овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец. Око примопредаје оргова,канала и свег … preberi več »

Битни догађаји у протеклих неколико дана

26 Dan 2,562, 14:16 Published in Serbia Serbia Politične debate in analize Politične debate in analizeПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … preberi več »