Okolje ON/OFF

Драматургия, фактология, астрология

104 Dan 2,900, 13:27 Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analize

Здравейте, приятели!

Някои статии трябва да бъдат написани, къде защото са провокирани както казва Валентин Кръстев, къде просто да останат в еАрхивите за обичащите да ровят в тях.

Сега по ред:

Първо драмата
- първо действие - законн

preberi več »

А сега накъде?

133 Dan 2,886, 01:41 Published in Bulgaria Bulgaria Politične debate in analize Politične debate in analize

Здравейте, приятели!

В началото искам да ви поздравя с победния ход на нашите волейболни национали. Удоволствие е да на се наблюдава желанието и емоцията в играчите, и начина, по който публика и отбор са едно цяло. Което само показва, че когато и

preberi več »

Ягодова лимонада - ???

16 Dan 2,838, 15:41 Published in Bulgaria Bulgaria Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaОт създателите на Мастиленият лабиринт,
от журито в конкурса,

Ягодова лимонада - малката сестра на Мастиленият лабиринт

На фона на появилите се положителни коментари в пресата въ … preberi več »

Мастиленият лабиринт 3 - крайно класиране!

28 Dan 2,830, 04:43 Published in Bulgaria Bulgaria Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaЗдравейте, приятели!

И последния кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3 вече е в историята. Сигурно сте любопитни да научите и крайното класиране в седмичната надпревара на номинpreberi več »

Мастиленият лабиринт 3 - гласуване последен кръг!

16 Dan 2,822, 07:24 Published in Bulgaria Bulgaria Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabavaЗдравейте, приятели!

Седмият кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3, а с това и самият конкурс вече са в историята. Искам да благодаря на всички, които не спряха да ни радват с твор … preberi več »