Okolje ON/OFF

ПОМОШ ЗА СИТЕ НОВИ ИГРАЧИ [El Che]

47 Dan 1,852, 13:09 Makedonija (FYROM) Prvi koraki v eRepublik Prvi koraki v eRepublik

Добра вечер Македонија каде и да си...

Едно топло ДОБРЕДОЈДЕ до сите нови членови на нашата е-заедница.

Тука сме пред се заради нашата е-Македонија и дружењето.

Ова не е само игра,е-републик претставува одлична можност и за запознавањ

preberi več »

Капетани и Baby Squad [El Che]

22 Dan 1,851, 13:07 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си...

Оваа статија се однесува само и само на Воената Единца Бејби Сквад.

Како што знаете утре е изборот на КАПЕТАНИ на регименти од оваа единица.
Улогата на Капетаните на регимента е во менување на ДО(д

preberi več »

Магичен круг [El Che]

70 Dan 1,835, 02:34 Makedonija (FYROM) Vojaške analize Vojaške analize

Добар ден Македонија,каде и да си.

Знам дека сме доста стара е-нација и дека имаме премногу двокликаши кои се конектираат само колку да сработат и да испукаат за Дневна Наредба.
Инфлуенсот што тие двокликаши го прават

preberi več »

! ! ! [El Che]

64 Dan 1,804, 14:01 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava


[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/2747/basket2f.jpg[[/img]preberi več »

Кој е кој...[El Che]

103 Dan 1,795, 12:05 Makedonija (FYROM) Družbeni stiki in zabava Družbeni stiki in zabava

Добра вечер Македонија,каде и да си.

Еве една бескорисна статија,а можеби и не :-)

После најновата промена на Планктонот(можноста за смена на никот со уплата на 5 голд),многу работи станаа хаотични...НЕ СЕ ЗНАЕ ВЕЌЕ КОЈ Е КОЈ!!!

Оваа

preberi več »