Okolje ON/OFF

Registrirajte se

 

Naprej

Naprej Z ustvarjanjem računa se strinjam s pogoji uporabe & pravilnikom o zasebnosti
Ponovno pošlji elektronsko pošto   |  Ne morete najti elektronske pošte? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ponovno pošlji elektronsko pošto Ne morete najti elektronske pošte? confirmation@erepublik.com

Za prijatelje iz CD-a i jednog iz Kruga

Dan 1,864, 05:22 Published in Croatia Hrvaška s strani broc
Pozdrav ljudi!

Ne znam zašto uopće pišem ovaj članak, al eto neda mi vrag mira. Pišem da se obratim prijateljima iz Civilnog društva i jednom 'prijatelju' iz Kruga. Dakle ostali ne trebate ni čitati članak neće biti zanimljiv, znate kakva je politika :D .

Od osnutaka civilaca do njihovog jačanja, stranke CD i SKeH gajile su prijateljske odnose i međusobno se pomagale. Prije tri mjeseca (odnosno par dana prije kongresnih izbora u listopadu) CD nije bio u top 5, dok je SKeH bio druga stranka u eHrvatskoj sa 200tinjak članova. Međutim onda se događa nešto što se zaista rijetko viđa. Dvije stabilne stranke SKeH i Tuljani ispadaju iz top 5 stranaka dana prije izbora za kongres, a njihovo mjesto zauzimaju Ekipa i CD. Nije čudno to što su ispale dvije stranke, a ušle nove dvije, već je problematičan način na koji se to desilo, jer par dana prije izbora peta stranka Tuljani je imala 130 članova ,a na dan izbora 5. stranka CD je imala čak 230! SKeH koja je sa 200 glasova bila 2. stranka bila je tek šesta, dok su Tuljani skroz podbacili. Kako to? pa jednostavno prije nije bilo konkurencije i 130 članova je bilo sasvim dovoljno da stranka bude u top5, međutim onda se stvorio krug od 6 (7) stranaka i jedna odnosno dvije su morale ispasti. Stranke su u toj borbi počele žurno skupljati nove članove i naravno botati. U toj utrci izgubili su SKeH (i Tuljani).

Dan prije izbora.


Zašto ja sve ovo uopće pišem.. Dragi moji Civilci znam da se ljutite zbog fanaticro-a al recite mi zar se i mi ne bi trebali ljutit zato jer ste nas upravo Vi izbacili iz top 5 stranaka. Nismo nego smo Vas još i podržali i glasali za Vas, te ponudili suradnju. Istina ja sam se ljutio jedan dan..


al nakon toga Vi ste za mene bili druga stranka.
Suradnja se nastavila ..


Čak mi je i Klinjo ponudio mjesto u kongresu, al smo ipak odbili.

Znam teško Vam je jer nema Klinca i zbog ovog što Vam je fanaticro učinio (preuzeo stranku, promijenio ime stranke i tako ste izgubili određene članove i ispali iz top5), ali prestanite plakat i napadati SKeH već se uhvatite posla i privucite nove igrače. Ako ste mogli u par dana skupiti 200ljudi, ne vidim kako u mjesec dana niste uspjeli skupiti odnosno vratiti 20-30 članova koji su Vam napustili stranku i tako se vratit u top5. Potez fanatica ne podržavam niti sam bio sretan kad se to desilo, al ako to može uništiti stranku onda niste za top 5. Trebate biti uporni i vrijedni. SKeH je bio, pogotovo u početku, TO-van više puta, trpjeli smo uvrede i namještanje banova, čak nam se jednom dogodilo isto ovo što je fanatic Vama napravio, al nismo odustajali, nismo plakali i vrijeđali, nastavili smo raditi i uvijek smo se vraćali ..

Prošli mjesec bio sam PP SKeH al sasvim slučajno
,ali nakon sljedećih izbora sam se ostavio politike
tako da molim članove CD-a da me više ne napadaju i to je zapravo glavni razlog zašto pišem ovaj članak. Pustite me s mirom pun mi je više k politike.
Ako imate kakvih pitanja ili Vas zanima zašto je fanatic bio na listi za kongres SKeH pitajte ove ljude

Iskreno da se mene pitalo ja ga ne bi stavio na listu, al bogami još manje su šanse da bi za glasnogovornika stavio AlenJaxa
koji napise ovakav članak . Ozbiljnija je stvar i veća uvreda nekog optužiti da podržava zločine nego mu preuzeti stranku na par dana u nekoj imaginarnog igri.

Eto nadam se da sam uspio malo predočiti moje viđenje cijele situacije. Nikog ne želim vrijeđati ni omalovažavati niti se spuštati na komunikacijsku razinu Vašeg glavnog tajnika dalmatian angelsa i ostalih u onom shoutu na zidu Vaše stranke (koji je sad čini mi se izbrisan) . Uvijek pokušam nesporazume izgladiti na pristojan način i komunikacijom. Nikad se nisam služio nemoralnim metodama. Čistog sam obraza i mirne savjesti. Stoga Vas savjetujem, razmislite o svemu još jednom, nemojte samo kukati, prozivati i vrijeđati. Nema razloga da ovakva situacija potraje. Upoznao sam i neke od Vas u RL i mislim da sve ovo nema smisla. Ako ne želite više surađivati sa SKeH poštujem Vašu odluku i imate razloga za to, al bi volio da se zbog toga ne naruši moje prijateljstvo sa određenim članovima CD-a.

Sretno CD!

Za kraj..Dugo se nisam čuo sa starim prijateljem Gyurkom, a onda se jučer oglasi
E moj Gyurak moran ti pohvalit ekipu iz Kruga

Stanje glasova na ovim izborima oko 4-5h popodne


Konačno stanje


Kakav finiš za tvoje stari boteru xD

ZzZZzZZZzzZZZzz
 

Komentarji

ultragudra
ultragudra Dan 1,864, 05:26

VOTE!

kozaovca
kozaovca Dan 1,864, 05:28

prvi vote

kozaovca
kozaovca Dan 1,864, 05:28

ah drugi

POVECALO
POVECALO Dan 1,864, 05:29

C A R

TheDarkHeinz
TheDarkHeinz Dan 1,864, 05:34

odlican, svaka cast brco : *

n i p p e r
n i p p e r Dan 1,864, 05:35

josip broc tito (:

dalmatian angels
dalmatian angels Dan 1,864, 05:40

vote

Pyramidicus DVT Dan 1,864, 05:56

Komentar je izbrisan

AlenJax
AlenJax Dan 1,864, 06:22

nemoraš sad bit poncije pilat brco,kaj si se stisnuo odma,nisam članak pisao o tebi nego o tvom PP i metodama kojima se isti koristi a koje neodoljivo podsjećaju nekoga na neka druga "zlatna vremena"

evo tu sve fino piše >eSKH CPAMOTA HRVACKE! nož u leđa!
dosta je boljševičkih metoda i terora!

erepublik.com/en/article/2182924/1/20

DominionHR
DominionHR Dan 1,864, 06:41

v

tehnicar91
tehnicar91 Dan 1,864, 06:50

volio bih primijetiti za krug,da stranka inace ima 270-290 glasova na izborima,zadnja tri mjeseca,a sad ima 231,o kakvom botanju pricamo
s ostatkom se slazem,trebamo bit zajedno,ne razjedinjeni

Rebelsy
Rebelsy Dan 1,864, 07:26

da, da ja sam kriv za sve

xD

Rebelsy
Rebelsy Dan 1,864, 07:29

neda mi se više pisat članke aj evo obečajem kad padne snijeg izbacit ću statistiku svih eHr stranaka sa brojem botova i to sve potkrepljeno činjenicama i brojevima


a dotad, sve najbolje za CD i 95% njihovih članova... uvijek kad nebudemo imali kandidata za preza ili nebudemo u top 5 glasam za njih )

Bourecco Gustoso
Bourecco Gustoso Dan 1,864, 07:40

o9

podmorje
podmorje Dan 1,864, 07:45

svaka ti dala broc

4 zena
4 zena Dan 1,864, 07:47

fanaticro*SKH = **** da se obraz crveni treba ga imati

mihael86
mihael86 Dan 1,864, 08:11

prvo se pomete pred svojim pragom

Tragedija
Tragedija Dan 1,864, 08:22

prvo se pomete pred svojim pragom x2

Obersoldat
Obersoldat Dan 1,864, 09:04

broc našao si Krug napadat radi prepucavanja sa Gyurkom,a on nije u Vijeću već ima skoro pola godine,član je ko i ostalih 300 ljudi.Gyurak nastupa u svoje ime.Što je bilo između CD-a i vas ne ulazim,nisam toliko pratio,ali koliko sam vidio i vi ste imali nagle skokove u broju članova.Tako da ova mihaelova izjava stoji.

Stubica
Stubica Dan 1,864, 09:21

...Plato, please, delete orgs, delete political partys, and Croatia will rise again...

AlenJax
AlenJax Dan 1,864, 09:53

a zašto te je dalmatianangel uvrijedio brco.nisam u toku baš.,,.?

C O D A 9 9 8 9
C O D A 9 9 8 9 Dan 1,864, 09:58

Imam dosta stvari za komentirati pa ne gledaj redoslijed:
Broco, možda su neki članovi CD ljuti jer nismo u TOP5, ali to nije do SKeHa i to nije razlog zašto su svi razočarani u SKeH.
Pravi razlog zašto SMO se ljutili bio je taj što ste imali fanaticro-a na 3. mjestu za kongres, a svi dobro znamo što je taj igrač napravio za našu stranku - ovo je jedini razlog!

Što se botova tiče pokazali smo da samo najnebotanija stranka tokom svim kongresnih jer smo imali samo 1 izbirsanog glasa po izborima, te još je klinac prijavio sam stranku za botanje i izbrisani su svi botovi (1). To što smo brzo rasli ne znači da smo botali, već da smo se trudili i radili i ne, nismo imali 50 članova već kad smo krenuli za kongres, već puno puno više!

To što alenjax piše su gluparije, svi dobro znamo da on ne nastupa stavove stranke, već piše ono što ON misli!

Situacija sa SKeHom je jučer riješena, stoga nema potrebe za pisanjem ovakvih članaka, CD nastavlja suradnju sa SKeHom!

I za kraj, tvoj shout nije obrisan jer mehanizmi igre ne dopuštaju da se brišu shoutevi sa staračkog feeda - ako je izbrisan TI si ga izbrisao, na to imam dodati da sam tvoj dolazak kod nas shvatio kao provokaciju, a ne dobronamjerni dolazak!

broc
broc Dan 1,864, 10:25

hehe zna sam da ce se Krugasi malo zapjenit ali smirite se znam da svi manje vise botaju i slazem se sa mihaelom da se prvo pomete pred svojim pragom, al Gyurak je prvi počeo ; ) dakle Vi prvi metite : D pusti ti sta nije u vijecu nisam ni ja xd

@Skarpina shvacam vasu ljutnju al kazem obratite se ljudima koji drze stranku ne meni.
nisam nigdi napisa da su clanovi CD-a botali. Ne znam jel ti to prvi acc al ako je vrlo si mlad igrac i bez uvrede vise se razumin u 'mehanizam igre' i one koji botaju za druge stranke i zasto to rade. pa nije prvi put da se dogodilo da su se izbacivale top5 stranke zadnjeg dana. kroz 3 godine igre vidia sam jedno brat bratu 10 takvih situacija.
sta se tice shouta virova ti meni ili ne ja sam danas usa opet u CD da napravim SS istog al nije ga bilo. dvije su mogucnosti da se izbrisa jer sam otisa iz stranke pa se brise nakon nekog vremena ili ga je netko prijavia pa ga je admin izbrisa.

toliko..

Samohajduk101
Samohajduk101 Dan 1,864, 10:37

ljudi dosta je bilo Gyurak i Alen ne predstavljaju mišljenja svojih stranaka i prema tome ne triba ih uspoređivat i upletat ostale. to su 2 redikula, nebitna u igri nećemo dopustit da nas ta 2 posvade

SKeH o7
Krug19 o7
CD o7
zajedno i dalje

broc
broc Dan 1,864, 11:24

Krug 19 xd

Samohajduk101
Samohajduk101 Dan 1,864, 11:27

hahahahah sory Krug 13
hahahahahahahahaha di si odma ubra to

Rebelsy
Rebelsy Dan 1,864, 11:44

koje ste vi lopine heba Vas led... sve ste smjestili ljudima i sad se cerite sa strane )


a sad ozbiljno, gore navedene stranke sve 3 našle su se u ovoj situaciji jer načelno okupljaju istu evrstu građana ako se to tako može nazvat )

lovric505
lovric505 Dan 1,865, 04:37

ljudi dosta je bilo Gyurak i Alen ne predstavljaju mišljenja svojih stranaka i prema tome ne triba ih uspoređivat i upletat ostale. to su 2 redikula, nebitna u igri nećemo dopustit da nas ta 2 posvade

potpis

 
Objavi komentar

Kaj je to?

Prebirate članek, ki ga je napisal državljan eRepublika, izjemne večigralske strateške igre, ki temelji na državah iz resničnega življenja. Ustvarite svoj značaj in pomagajte vaši državi doseči slavo medtem ko se uveljavljate kot vojni junak, znan založnik ali finančni mogotec.