Ambient pornit/oprit

Äntligen dags för forumspel! [Football Coach]

8 Ziua 2,526, 05:57 Publicat în Sweden Sweden Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Först och främst vill jag lugna er alla, jag tänker inte göra någon politisk återkomst eller för den delen aktivera mig i något annat än detta forumspel/communityspel, jag suttit och skissat på sedan länge. Anledningen till att jag drar igång citește în continuare »

[Min sanning] Del två.

15 Ziua 2,211, 10:09 Publicat în Sweden Sweden Socializare și divertisment Socializare și divertisment

InledningOtroligt roligt med all den positiva responsen på den första artikeln. Till alla er som säger att ni saknar mig, jag saknar er också. Nu går vi vidare med den andra artikeln i vad som kanske blir en lång artikelserie. Idag tänkte … citește în continuare »

[Min sanning]

20 Ziua 2,207, 03:31 Publicat în Sweden Sweden Socializare și divertisment Socializare și divertisment


Inledning

Det har gått ett bra tag nu sedan jag bestämde mig, nu kunde jag inte uppnå något mer inom politiken. Alltså var det helt enkelt dags att trappa ner mitt spelande något enormt. Det är inte ett beslut jag ångrar, … citește în continuare »

[Presidenten] Avtal med Ryssland och avslutande ord

15 Ziua 1,905, 02:12 Publicat în Sweden Sweden Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăAvtal med Ryssland

Det sista beslut som jag tar som President är att ingå ett avtal med Ryssland under de kommande tre( … citește în continuare »

[Presidenten] Polen hotar Asgard, närområdet går mot CoT & resa till London

33 Ziua 1,895, 10:34 Publicat în Sweden Sweden Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăFörst och främst vill jag be om ursäkt för att min artikel inte kom förra veckan, det var en hektisk söndag med många strider citește în continuare »