Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

eSuomen virallinen uutislehti taistelukäskyille ja valtion ilmoituksille.

[Valtio tiedottaa] Rekrytointikisa v2

14 Ziua 2,827, 04:40 Publicat în Finland Finland Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Tervehdys, eSuomi!

Maamme sai onnistuneesti taisteltua tiensä Moldovan maaperälle ja vakiinnutettua jalansijansa siellä! Taisteluja on piisannut ja tekemistä riittää, mutta kaiken tämän ohella on aika muistuttaa viime perjantaina … citește în continuare »

[Valtio tiedottaa] Ensiopas

6 Ziua 2,827, 00:38 Publicat în Finland Finland Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublikHei uusi kansalainen!

Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa sinua alkuun pelissä sekä välttämään ensimmäisten päivien karikot. Laajemman kuvauksen pelin ominaisuuksista ja eSuomen yhteisöstä … citește în continuare »

[Valtio tiedottaa] Rekrytointikisa

25 Ziua 2,824, 09:35 Publicat în Finland Finland Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Tervehdys, eSuomi!

Rekrykisan ohjeet tiivistettynä artikkelin alaosassaMaamme on jälleen lähtenyt sotapolulle tarkoituksenaan laajentaa alueitaan ja resurssejaan vielä Viron … citește în continuare »

[Taistelukäsky] Taistele harjoitussodissa

2 Ziua 2,824, 01:13 Publicat în Finland Finland Ordine de luptă Ordine de luptăAirstrike moldovaan onnistui ilman ongelmia, joten nyt voimme jatkaa rauhassa harjoitussotaa Viron kanssa ja aloittaa samanlaisen alueiden pallottelun … citește în continuare »

[Valtio tiedottaa] Airstike Moldovaan - Tankkijako ohi

126 Ziua 2,823, 12:38 Publicat în Finland Finland Analiză militară Analiză militarăKesän loppumisen juhlistamiseksi on hallitus päättännyt toteuttaa koko kansan virkistäytymisretken kohti etelää, tarkemmin sanottuna Romanian ja Ukrainan kainalossa majailevaa [url=http://www. … citește în continuare »