Ambient pornit/oprit

[Tarinakilpailu] Vain varjo menneestä

3 Ziua 2,914, 08:14 Publicat în Finland Finland Socializare și divertisment Socializare și divertismentKoska kilpailussa ei ole liikaa osallistujia...

______________


Hiljaisuus. Ennen niin vilkkailla kujilla ja kaduilla vallitsi harmaa synkkyys hänen kävellessään kohti eArkadianmäkeä. … citește în continuare »

[E] Politiikka ja valta

28 Ziua 2,842, 13:22 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăTervehdys, eSuomi!

Viimeisin artikkelini herätti paljon huomiota ja poiki mm. eduskunnan viestiketjuilla aktiivisempaa keskustelua kuin mitä aiemmin kaudella on nähty. Keskustelun ytimessä … citește în continuare »

[E] Pohdintoja yhteiskunnasta ja rekrytoinnista

42 Ziua 2,840, 14:24 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăTervehdys, eSuomi!

Siitä onkin vierähtänyt tovi kun olen viimeksi kirjoittanut artikkelin omaan lehteeni. Suurimpana syynä on ollut pitkääkin pidempi taukoni aktiivipelaamisesta, mutta … citește în continuare »

[E] Pohdintoja ulkopolitiikasta

17 Ziua 2,215, 06:38 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăTervehdys, eSuomi!

eMaailma on muuttumassa. Kukaan ei vielä tiedä tarkkaan millaiseksi, mutta selkeää on, että muutoksen keskiössä tulevat olemaan eMaailman kaksi kiistatonta jättiläistä: [ … citește în continuare »

[Presidentinvaalit] Kiitosartikkeli ja hallituskokoonpano

7 Ziua 2,208, 15:47 Publicat în Finland Finland Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


Itsenäisyyspäivän teemaan sopivaa musiikkia

Tervehdys, eSuomi!

Kiitokset kaikille minua äänestäneille ja koko tukijoukolleni! Erityiskiitos toki … citește în continuare »