Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Ziua 3,075, 02:48 Publicat în Chile Chile Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … citește în continuare »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Ziua 2,899, 06:22 Publicat în Chile Chile Socializare și divertisment Socializare și divertismentHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … citește în continuare »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Ziua 2,898, 04:49 Publicat în Chile Chile Socializare și divertisment Socializare și divertisment
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … citește în continuare »

COMBAT ORDERS OR CRAZY ORDERS??

3 Ziua 2,895, 15:19 Publicat în Chile Chile Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublikSTUPID[Low Quality]

stu·pid
ˈst(y)o͞opəd/
adjective
adjective: stupid; comparative adjective: stupider; superlative adjective: stupidest
1.lacking intelligence or common … citește în continuare »

Операција: БАЗА ВО ПЛАМЕН [мкд]

16 Ziua 2,871, 11:45 Publicat în Chile Chile Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik


Ние, граѓаните не треба да го знаеме секој детал на секоја воена операција, во овој нов вид на војна,ниту пак медиумите треба да не информираат.
- David Hackworth, американски ветер … citește în continuare »