Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Весник во кој ќе ги прочитате најновите промени и официјални информации од eRepublik

[МзИ] Препораки за еМакедонците за Ноември

51 Ziua 2,542, 12:06 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Драги еМакедонки,
Драги еМакедонци,

Добредојдовте во новото издание на Министерството за Информирање кое воедно е и последно за време на овој мандат
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

citește în continuare »

[MзИ] – Вести од Аурора - Нов Генералштаб

25 Ziua 2,535, 16:12 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

(забелешка пред да почнете со читање, ова е само превод на оригиналната статија објавена од весникот на Аурора)citește în continuare »

[МзИ] – Резултати од Турнирот

63 Ziua 2,535, 14:31 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Почитувани

Во ова издание на Министерството за Информирање ќе читате

1. Резултати од турнирот за играчите од еМакедонија
2. Резултати за државите
[img]https://lh6.googleusercontent.com/-NGIda2h_kC4/VD71h0aBBsI/AAAAAAAAKIo/w8IQ9wu_m_Y/w709-[/img]

citește în continuare »

[МЗИ] Препораки за нов турнир – Епско војување

19 Ziua 2,526, 12:12 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Почитувани Македонци!

Време е да се објаснат некои работи за турнирот кој доаѓа и да се појаснат извиците кои беа присутни во вчерашниот ден за да се пукат или да не се пукат за турнирот.

1. Земјите ќе бидат рангирани според просечниот број

citește în continuare »

[МЗИ] Нов турнир – Епско војување (EDIT: дво-кликери, не пукајте за време на турнирот)

29 Ziua 2,525, 04:42 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik


ЕДИТ, за тие што немаат време за читање
Ако не планирате да пукате многу за време на турнирот, тогаш подобро воопшто да не пукате (нула престиж поени) ако сакате да помогнете на еМакедонија.
(Важи и за тие со странско државјанство … citește în continuare »