Ambient pornit/oprit

[sarmetina] Карма

13 Ziua 2,239, 17:51 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Неодамна и кажав збогум на играва. Акаунтов го игра друг играч, а јас, ете така од време на време користам прилика за да видам што се случува...

Добро, катастрофа и не е некој збор кој може да ја опише ситуацијата, но тоа е... нема што да се каже

citește în continuare »

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите

32 Ziua 2,145, 02:17 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-baby-boom-1-2325728/1/20
~~shout~~


Дечки, поздрав.

Како што беше најавено, денеска почнува BB акцијата. Иако сум у големи гу … citește în continuare »

[sarmetina] Нов Baby Boom

54 Ziua 2,142, 15:52 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

[sarmetina] Нов Baby Boom
http://www.erepublik.com/en/newspaper/press24-mk-243233/1
~~~shout~~~


Точно 165 дена по последниот [url=http://www.erepublik.com/citește în continuare »

[sarmetina] Вистината најмногу боли

73 Ziua 1,977, 06:38 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment[sarmetina] Вистината најмногу боли
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-1-2247690/1/20Еј колку време помина откако поселден па … citește în continuare »

[sarmetina] Успешен Baby Boom - честитам еМакедонци

58 Ziua 1,853, 13:06 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Последната акција за привлекување на нови играчи кој почна пред два дена, ја оценувам за успешна.
Со околу 1400 нови играчи, мислам дека направивме добар прилив, за што ви честитам на сите кои вложивте пред се време, а потоа и виртуелни пари, лебови

citește în continuare »