Ambient pornit/oprit

До кај стигнавме со плативе бе?!

2 Ziua 1,851, 05:22 Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

Што се случи со плативе наши бе?!
Од кај до кај стасавме!
12 МКД најногу за плата?!
Срамота!
Кај се платите од 35МКД?

http://prntscr.com/m5ntc

Еве од мене една плата 35 МКД па кој ке биде среќникот..

http://prntscr.com/m5nw7

Дај по
citește în continuare »

Свежи анимации ајмо! :)

0 Ziua 1,826, 06:46 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment


Кога ке се засрамам од некоја изгубена борба

Кога мислиш дека ке
citește în continuare »

Кандидатура за претседател

0 Ziua 1,824, 15:16 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

............................................Кандидатура за претседател.....................................

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Subskribe
Ако в

citește în continuare »

Повторно анимации :D

1 Ziua 1,821, 13:56 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Повторно неколку анимации.
Суб/Воте ако ве насмеаа. :D

Што ми се иди да направам кога некој зборува дека е добро да изгубиме од Албанија.

Кога ке ме фатат како зборувам дека е
citește în continuare »

Поделба на q1 q2 храна Голд Мкд[Завршена]

57 Ziua 1,821, 09:12 Macedonia (FYROM) Analiză financiară Analiză financiară

Мала поделба.. Трае само 24часа(Може и порано зависи како ке ми дојде со продуктиве)
Во оваа поделба ке доделам храна q1 i q2.
q1 храната ке се доделува по 30
q2 храната по 50
Голдс 3
Значи голдс ке се дели на 3 играчи мора да бидат под 25лвл
citește în continuare »