Ambient pornit/oprit

Еве ви шанса докажете се!!!

20 Ziua 1,839, 12:03 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ordine de luptă Ordine de luptă

Добровечер еМакедонијо!!!

Имам многу тешка битка со Гејците и мора да ја земеме под секоја цена.Апел до сите наши Сојузници да ни помогнат во битката.Игнорирајте го востанијата во Италија и нападот врз Албанија ПРИОРИТЕТ НЕКА БИДЕ Central
citește în continuare »

Србите прават неочекуван потег

65 Ziua 1,829, 14:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Добровечер еМакедонијо!!!


Вечерва еСрбија направи еден неворојатен добар потег кој што многу беа изненадени.еСрбија пуштија НЕ над Грчите Педери .Македонско -- Српските односи не с
citește în continuare »