Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

Grekos

Скопје 14та.

42 Ziua 2,220, 14:37 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment
Споменик предоко да не се гледат. … citește în continuare »

Контра Здраво.

16 Ziua 2,219, 03:43 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Ова статија Контра Здраво ја пишувам зато шо некој си ми дал право.

Челинџот е да соберам повеќе воутови од оваа ретардава, а кој ќе стегне воут?
-Сите кои што си имаат стегна

citește în continuare »

Хобан бе, свртле едно.

19 Ziua 2,207, 13:36 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Одиш овде вака... во комјунити и коа ти излегвит порнич...


Коа ќе видам абе стварно порнич


Фала плато за новава промена, барем да се испраз

citește în continuare »

еххх до кај стигнав.

7 Ziua 2,192, 16:13 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Кој левел сум?

citește în continuare »

Ој министре...

16 Ziua 2,170, 03:04 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

citește în continuare »