Ambient pornit/oprit

SJeBavanje iz snova

50 Ziua 2,196, 13:19 Publicat în Serbia Serbia Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Tajna baza, prostorija je u polumraku. U njoj nekoliko pisaćih stolova sa računarima. Na kraju sobe ognjište u kom se krčka kazan. Čuje se samo kuckanje veštih prstiju po tastaturi i poneki srk kafe. Odjednom se oglasi interfon:

Salijeri: Ko je?

citește în continuare »

Platonove pouke Kiklop

11 Ziua 2,177, 03:23 Publicat în Serbia Serbia Socializare și divertisment Socializare și divertismentČuveni Odisej, lukav, dovitljiv i pragmatičan ratnik je na prevaru osvojio Troju na čijim zidinama je poginuo Ahilej i drugi heroji. Nepravedni teror koji su Heleni … citește în continuare »

SJeB NEWS javlja VAŽNO!!!

92 Ziua 2,166, 03:49 Publicat în Serbia Serbia Socializare și divertisment Socializare și divertismentKako javlja SJeB NEWS a prenose svi erep mediji naše dve šabanke Leon Queen i [url=http://www. … citește în continuare »

Smisao života Montija Pajtona

9 Ziua 2,124, 01:00 Publicat în Serbia Serbia Socializare și divertisment Socializare și divertismentErepublik je sjajna igra u kojoj igrači grade kolektivni duh, strategiju i taktiku, mogu da razvijaju svoje veštine u ekonomiji, politici, novinarstvu.

A sada nešto potpuno drugačije:

Pas juri zeca
citește în continuare »

Kako se naplaćuje combat order CO

18 Ziua 2,089, 12:38 Publicat în Serbia Serbia Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Ima više akademaca koji još nisu naučili kako se naplaćuje šteta kroz CO.

Prvo idemo na tabulator wars koji nam otvara popis bitaka. Tu vidim bitke koje imaju crvenu tačku što znači da se tu plaća šteta

citește în continuare »