Ambient pornit/oprit

Plato !!! What did you do to this game ??

97 cu 2 zile în urmă Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Plato !!! What did you do to this game ?

[img]http://2.bp.blogspot.com/-bKrQhb0T5M8/TxcfeItsllI/AAAAAAAAB_Y/[/img] … citește în continuare »

- D E M O N S - Сите сме Македонци -

49 Ziua 2,226, 11:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militarăПоздрав Македонци/ки
Поздрав "Демони"

Ќе пробам да бидам краток макар што се сакам да опфатам во статијава. :)

1. Demons - Македонски бренд

[img]http://img89.[/img] … citește în continuare »

2nd b-day Military Unit Demons | Роденденска забава –09.03.2013 Скопје

61 Ziua 1,928, 23:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiză militară Analiză militarăДраги Македонци/киНајпрво да им го честитам 2риот Роденден на моите демоните и сите еМакедонци да ве поканиме на нашcitește în continuare »

Собир во Велес на 11ти на “ Велешка пастрмајлија ”

54 Ziua 1,816, 23:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Собир во Велес на 11ти на “ Велешка пастрмајлија ”Поканети сите играчи/киПоздрав еМакедонци/ки

Ќе бидам краток пошто сеуште не сум доволно расонет а … citește în continuare »

Акција за нови пријателства на вашата листа [add as a friend ]

205 Ziua 1,743, 00:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Добро утро Македонци/ки

Прво за многу години нека ни е празникот и да ни е вечна Македонија.Празнично не работен ден а пуста навика од 7 часот веќе разбуден и … citește în continuare »