Ambient pornit/oprit

Враќање во цивилизација

0 Ziua 1,826, 12:28 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

после околу една година од банирањето повторно се враќам во играва со друг профил па ако може по некој subscribe за поттик :D

за shout http://www.erepublik.com/en/article/-1-2160252/1/20

Ваш ivan makedonski

citește în continuare »