Ambient pornit/oprit

25 КОМЕНТАРИ !!!

37 Ziua 2,469, 02:34 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

ПРЕТПЛАТЕТЕСЕ НА ВЕСНИКОТ АКО НЕ ВЕ МРЗИ !!!!!!!!!!!!

citește în continuare »

25 КОМЕНТАРИ !!!

29 Ziua 2,467, 15:22 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Субнете ми го весникот ако не ве мрзи о7

citește în continuare »

МИСИЈА 25 КОМЕНТАРИ !!!

29 Ziua 2,467, 05:43 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Би ве замолил да оставите по еден коментар, еден глас и да се претплатите на мојот весник. Ви благодарам
о7

citește în continuare »

Ех срби срби....... [EDIT]

38 Ziua 2,430, 04:15 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Оваа статија ја напишав само колку да влезе во топ 5 (бидејќи имаше само 3статии), па така чепкајќи по фб ми излезе една интересна статија од еден србин насловена како “упамтите-вардарска Македонија је србија“, па ќе ја искористам оваа статија да го

citește în continuare »

Нови мисии ден 2.394 Brazilian sabotage [MACEDONP4]

17 Ziua 2,394, 03:52 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Денес плато ни даде нови мисии, кои се поврзани со светското првенство во Бразил.Left Flank

Мисија 1
Задача: извршиги дневните задачи.
Награда: 2 чоколади

[

citește în continuare »