Ambient pornit/oprit

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Ziua 2,325, 03:44 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зcitește în continuare »

Една слика милион зборови!

0 Ziua 2,281, 12:25 Publicat în Bulgaria Bulgaria Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Еве како буљашите од админи извадија изговор дека не ја наместија цела рунда односно цела битка... Со еден збор: ДА ВИ ЕБАМ СЕСТРИТЕ ВО ПИЧКА НА ЦЕЛ АДМИН ТИМ!

[img]http://fotografija.com.mk/images/2014/02/17/Screenshot_-_02172014_-_092615_PM.png[[/img]

citește în continuare »

Брaдерхуд [Greece&Serbia]

10 Ziua 2,200, 04:02 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

BrotherHOOD forever!
Отварање на новата Србската амбасада во Косово со помош на нивните браќа Грци![video]http://www.youtube.com/watch?v=UGSEVM0Q4Cc[/video]


Во при

citește în continuare »

До каде ќе оди човечката глупавост на еРепублик [eDnopmk]

39 Ziua 2,109, 02:23 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Онака си седам пред компјутер и си вршам работичката што си ја имам, успат влегувам на 1 час да видам што има ново на еРепублик да ги прочитам „мотивационите“ статии на darko888 ама последниве два дена гледам го нема ретардираниов да објави нешто нов

citește în continuare »

Да ја озобновиме еМакедонија!

25 Ziua 2,056, 14:50 Publicat în Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Добро вечер МАКЕДОНИЈО!!!

Добро вечер македонци каде и да сте, вечерва сум многу расположен па еве решив да ве обавестам во врска со двата проекти кои ги почнавне со реализација јас, CrowdyBoy II и дел од минатата влада (беа предложени дел од прое

citește în continuare »