Ambient pornit/oprit

Мала поделба на храна

148 Ziua 1,760, 09:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Претплати се + Гласај ја статијата + Пиши во коментар број на претплата и глас = Добиј 400 здравје

- = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - = - =

Subscribes + Vote + Write no. vote and sub. = 400 citește în continuare »

Подлеба на храна.

31 Ziua 1,708, 16:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Primii pași în eRepublik Primii pași în eRepublik

Решив да направам поделба на ку2 храна. Поделбата ќе се направи кога на весникот ке има 250 претплатници.

Гласајте + Претплатете се + пишете во коментар број на претплата и глас.

На крај најсреќниот ќе добие 2500ку2 леба.

citește în continuare »