Ambient pornit/oprit

Барам лек за синуси

22 Ziua 2,199, 17:47 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Здраво. ЕВЕ ме пак мене. Овај пат нем да се прам смешен и интересен, овај пат маката ме повика. Барам лек за синуси!!! Некоја бабина деветина? Некој рецепт шо делува брзо, оти не се живеј поќе вака. Сега да не е кока, знам дека делува најбрзо, ама не

citește în continuare »

A1 NEWS (parody)

41 Ziua 2,128, 19:46 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Денешната статија ќе ја започнам со една многу битна депресивно меланхолична изјава на 1 млад локален депресивец шо крајно ќе ве заинтересира и ќе ви ги промени животите...

[img][/img]
citește în continuare »

Тинкање

41 Ziua 2,113, 16:29 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Здраво дечиња. По подолга пауза во играва и весникот решив да напишам нешто. Многи има нови во играва не не познаваат нас ВЕТЕРАНИТЕ и златната доба која ја живеевме во играва, ,па гледам некој новинари а1, сител, курци палци, мн надежни дечиња се по

citește în continuare »

Не е битен насловот

12 Ziua 1,986, 14:17 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertisment

Не знам колку време паѓав.Не се сеќавам. Знам беше долго, и не се гледаше тлото, а јас не гледав на долу,упорно се пулев таму горе, во точката која стануваше се помала и помала, какошо паѓав. Таму горе, кај шо цел живот копнеам да бидам, кај шо сите

citește în continuare »

Прирачник за новите играчи [tomibair]

32 Ziua 1,851, 03:38 Macedonia (FYROM) Socializare și divertisment Socializare și divertismentСите нови играчи кои не можат да се снајдат со играва, нека го прочитаат овај артикл, се им е добро објаснато >>>>>> http://www.erepublik.com/en/article/-i1-1915531/1/20citește în continuare »