Ambient pornit/oprit

Despre ziarul meu

Deschide pagina de Wiki

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

◤(¬‿¬)◥ Enca Haxhia - Ice Bucket (Boobs) Challenge ◤(¬‿¬)◥ Part 3

33 Ziua 2,467, 07:03 Albania Socializare și divertisment Socializare și divertismentHelp Boobs Comment ◤(¬‿¬)◥ Part 3 … citește în continuare »

A PO TPELQEN ENCA ? ^_^ Comments (BOOBS) Challenge ◤(¬‿¬)◥ Part 2

31 Ziua 2,466, 17:08 Albania Socializare și divertisment Socializare și divertisment

◤(¬‿¬)◥

[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.[/img]

citește în continuare »

A PO TPELQEN ENCA ? ^_^ Comments (BOOBS) Challenge ◤(¬‿¬)◥

38 Ziua 2,466, 09:54 Albania Socializare și divertisment Socializare și divertisment


Enca BOOBS Challenge ◤(¬‿¬)◥ citește în continuare »

Shqiperia, c'esht...?

6 Ziua 2,426, 13:54 Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


Njeriu për njeriun është ujk, shqiptari për shqiptarin akoma dhe më ujk!
| Faik Konica |

... sepse varferia na ka pushtuar shpirtrat, e jo xhepat. Jemi indiferent ndaj citește în continuare »

E meta me e keqe e lojes tone... Problem ? How To Fix It :)

9 Ziua 2,396, 10:05 Albania Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


E meta me e keqe e lojes tone, eshte mungesa e gjykimit dhe tepria ne paragjykim. Njerezit zgjedhin te paragjykojne per gjera qe nuk i shohin, fillojne te spekulojne, te hedhin hipoteza mbi jetet e njeri-citește în continuare »