Ambient pornit/oprit

Me tulemme taas

3 Ziua 2,418, 04:06 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Uudenajan alku on saapunut, on tullut aika murskata pahat ja raha-ahneet kapitalistit. Tätä taistelua tulee johtamaan Suomen Imperialistinen Puolue, joka aikoo nostaa Suomesta suurvallan hallituksen vastustelusta huolimatta.

SIP:n on tullut aika

citește în continuare »

[LL] Lagus on poistunut

7 Ziua 2,403, 08:54 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăTuhansille Ruubenin kannattajille tämä päivä muistetaan murheellisena, suuri johtajamme Ruben Lagus on hylännyt meidät ja liittynyt Kendon kyrvän etsijöihin.

Laguksen Lauman puheenjohtajana minulla … citește în continuare »

Työt alkoivat

29 Ziua 2,299, 08:20 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Uuden presidenttimme valtakusi on hädin tuskin kerennyt alkaa ja jo nyt on päälimmäisenä mielessä pettymys. Kävin katsomasse erepublik.fi foorumeita ja huomasin että Erius on laittomasti päästetty foorumieduskuntaan, vaikka ei ollut lukenut ja hyvä

citește în continuare »

Totuus

43 Ziua 2,143, 10:49 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Pitkä taipaleeni KooVeen jäsenenä sai päätöksen ja päälimmäisenä jäi kyllä mieleen pettymys. En halua että kaunista nimeäni enään yhdistetään tähän puljuun, joten päätin kirjoittaa tämän pikaisen uutisen.

KooVeetä kaupitellaan demokraattisena

citește în continuare »

Vielä suurempi ongelma

11 Ziua 2,063, 12:00 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


Vaikka Suomella olisi pelin suurin väkiluku, emme voi pärjätä jos puolet aktiiveista taistelee ties missä balkanin ikuisuusodissa rahan perässä. … citește în continuare »