Ambient pornit/oprit

Työt alkoivat

29 Ziua 2,299, 08:20 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Uuden presidenttimme valtakusi on hädin tuskin kerennyt alkaa ja jo nyt on päälimmäisenä mielessä pettymys. Kävin katsomasse erepublik.fi foorumeita ja huomasin että Erius on laittomasti päästetty foorumieduskuntaan, vaikka ei ollut lukenut ja hyvä

citește în continuare »

Totuus

43 Ziua 2,143, 10:49 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Pitkä taipaleeni KooVeen jäsenenä sai päätöksen ja päälimmäisenä jäi kyllä mieleen pettymys. En halua että kaunista nimeäni enään yhdistetään tähän puljuun, joten päätin kirjoittaa tämän pikaisen uutisen.

KooVeetä kaupitellaan demokraattisena

citește în continuare »

Vielä suurempi ongelma

11 Ziua 2,063, 12:00 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică


Vaikka Suomella olisi pelin suurin väkiluku, emme voi pärjätä jos puolet aktiiveista taistelee ties missä balkanin ikuisuusodissa rahan perässä. … citește în continuare »

[Vaalit] Korruptioskandaali on paljastunut!

12 Ziua 1,905, 08:53 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politică

Presidentinvaalit on nyt ohi ja kansa on valinnut Temskihin presidentiksi, vaan onko sittenkään? Peikkosanomat on onnistunut paljastamaan massivisen lahjontasotkun johon ainakin kaksi vaalien eniten ääniä kerännyttä ehdokasta on sekaantunut. Vaalit

citește în continuare »

Sininen Puolue on kuollut - mutta vain kuukaudeksi!

16 Ziua 1,884, 08:33 Finlanda Dezbateri și analiză politică Dezbateri și analiză politicăNyt pääsi sitten käymään niin, että valtio kuvottavalla tavalla päätti järjestää puolueessamme vallankaappauksen, ja asettaa korppi Vihtorin puolueemme johtoon. Nyt Suomi joutuu pärjäämään kuukauden … citește în continuare »