Ypopsifiotita tou HMP, Theseis kai Apopseis gia Symmaxia

Day 2,266, 11:52 Published in Greece Greece by Fanis delete my account


Αγαπητοί συμπολίτες της e-Greece,

Με το παρόν άρθρο το Hellenic Military Party θέλει να ενημερώσει την κοινότητα ότι στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές ο Mithrantir είναι ο υποψήφιος του κόμματος, ένας παίκτης με τεράστια συνεισφορά στη χώρα που θέλει να την υπηρετήσει και από τη θέση αυτή, ένας αξιόλογος άνθρωπος.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη του κόμματος και όσους ανήκουν στην e-Greece ανεξαρτήτου κόμματος να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

Είναι σαφές πως οι απόψεις και θέσεις του, είναι και θέσεις του κόμματος.



Το θέμα που καίει όλη την κοινότητα είναι το θέμα της νέας συμμαχίας. Με μοναδικό γνώμονα το καλό της e-Greece σας παραθέτουμε τις δικές μας σκέψεις, θέσεις και ανησυχίες.

Ο γεωστρατηγικός χάρτης της περιοχής μας διαθέτει κάποιες απ΄τις πιο ισχυρές χώρες του παιχνιδιού. Ως Hellenic Military Party έχουμε βάση και ιδανικό την προάσπιση των συμφερόντων της χώρας . Αυτά δεν είναι άλλα από τις περιοχές και τα bonus μας, και παράλληλα να διατηρήσουμε τους διαχρονικά συμμάχους μας κοντά, αυτούς που την εμπιστοσύνη και την αλληλοϋποστήριξη την έχουν αποδείξει έμπρακτα.



Η κατάσταση με τις συμμαχίες διαμορφώνεται πάνω κάτω όπως περιγράφουμε παρακάτω, αλλά ταυτόχρονα παραμένει και ρευστή:

Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο δυνατές χώρες στο παιχνίδι, αξιόπιστη προς όλους όσους βρέθηκαν μαζί της, η μοναδική χώρα που πολλές φορές βοήθησε χωρίς να βοηθηθεί. Είμαστε υπερήφανοι για τη στάση μας αυτή και την αναγνωρίζουν σύμμαχοι και εχθροί. Κάθε χώρα στο παιχνίδι θα ήθελε δίπλα της έναν τέτοιο σύμμαχο.

Πριν από ένα χρόνο περίπου βρεθήκαμε στην συμμαχία TWO, μαζί με μερικούς πρώην συμμάχους μας στην EDEN αλλά και νέους που βρισκόμασταν στα αντίπαλα στρατόπεδα για καιρό. Ταυτόχρονα υπήρχαν χώρες που δεν ήταν στην TWO αλλά βοηθούσαν εμάς και βοηθιούνταν από μας.
Κανένας νέος δεσμός δεν δημιουργήθηκε με κανέναν από τους νέους συμμάχους, πείτε έχουμε ευθύνη και εμείς, πείτε η μεγάλη συγκέντρωση damage στη συμμαχία που δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετρά.



Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ότι υπάρχουν δύο πόλοι, αυτός της Σερβίας και αυτός της Πολωνίας.

Ο πόλος της Πολωνίας είναι πιο ξεκάθαρος όσο αφορά την σύνθεσή της. Σε αυτή βρίσκονται χώρες που έχουμε συμμαχήσει και είναι φιλικά προσκείμενες σε μας παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια (Τουρκία και Κροατία), χώρες που έχουμε συνυπάρξει επιτυχημένα στην EDEN (Πολωνία και Ισπανία) και άλλες μικρές χώρες.
Στην αρχή παρουσιάστηκε και η Ουγγαρία στη σύνθεση αυτή, στην πορεία όμως φαίνεται να αλλάζει στρατόπεδο. Φιλικά προσκείμενες θα είναι πιθανόν ΗΠΑ, Βραζιλία και Ουκρανία.

Στην άλλη πλευρά έχουμε δεδομένες τις Σερβία και Σλοβενία, προστέθηκε σε αυτές η Ρουμανία και η πρόθεσή της να συμμετάσχει στην αρχή ήταν σαφής. Η πρόθεση της Ουγγαρίας να αλλάξει πλευρά έκανε τους Ρουμάνους να κάνουν δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Η συνύπαρξη των δύο αυτών χωρών μοιάζει δύσκολη, με τον έναν να ανακοινώνει από το υπουργείο εξωτερικών ότι πάντα θα πολεμούν εναντίων της Ρουμανίας, αλλά και διάφορα μεγάλα MUs της Ρουμανίας να δηλώνουν ότι θα ρίχνουν πάντα εναντίων της Ουγγαρίας. Φυσικά και υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ αυτών, αλλά το μέλλον είναι αβέβαιο, καθώς η ίδρυση και διατήρηση μιας συμμαχίας δεν μπορεί να σταθεί σε χώρες που συμμετέχουν σε αυτή αλλά δεν έχουν MPP μεταξύ τους. Η αβεβαιότητα ενός απλού NAP δεν δίνει σταθερότητα στη συμμαχία, για αλληλοϋποστήριξη δεν κάνουμε καν συζήτηση.
Φιλικά προσκείμενες θα είναι πιθανόν Πορτογαλία, Ινδονησία και η Αυστραλία.

Υπάρχουν διάφορες χώρες οι οποίες θέλουν να μείνουν έξω από αυτές τις δύο συμμαχίες, πιθανόν να έχουν στο μυαλό τους κάτι νέο, η Αργεντινή έχει δείξει την εμπιστοσύνη και στήριξή της στην Ελλάδα και η Χιλή στη Βουλγαρία κυρίως και τα Σκόπια, από κοντά και τη Ρωσία.

Φυσικά υπάρχουν χώρες μικρές και μεγαλύτερες, που δεδομένα θα πολεμάνε εναντίων των χωρών των δύο πόλων.
Οι κτίσεις της Σερβίας περνούν πάνω από πολλές χώρες και είναι ευάλωτη σε πολλά RWs και έχει δεδομένα απέναντι τις ΗΠΑ.
Η Πολωνία περνά πάνω από πιο αδύναμες χώρες, αλλά θα έχει και αυτή τα προβλήματά της.

Επίσης για τους γείτονες στα σύνορα Σκόπια και Βουλγαρία, να αναφέρουμε ότι η Βουλγαρία έχει προβλήματα με τη Ρουμανία, άρα κάποια ένταξη στον πόλο της Σερβίας σε συνδυασμό με τη μη ιδιαίτερη συμπάθεια των Χιλιανών στους Σέρβους την καθιστά δύσκολη. Η επιλογή της Σερβίας από μας κάνει πιο εύκολο το δρόμο των γειτόνων για την Πολωνία καθώς εκεί δεν υπάρχουν ιδιαίτερες δυσκολίες.

Δεν αποκλείουμε την περίπτωση να φτιαχτεί ένας 3ος πόλος από τις Λατινοαμερικάνικες χώρες με κάποιες από την Ευρώπη.

Στα σενάρια κάποιων σχετικά με το ότι οι Σερβία μπορεί να επιτεθεί στην χώρα μας και την προσπάθεια παραπληροφόρησης και εκφοβισμού έχουμε να πούμε ότι ιστορικά η Σερβία δεν επιτέθηκε ποτέ στην Ελλάδα πραγματικά και όταν το έκανε δεν ήταν ποτέ ολοκληρωτικό ή αυτό που έκρινε τον πόλεμο. Ποτέ δεν πολέμησαν εναντίων της χώρας μας αλλά και εμείς εναντίων τους. Δεν βρίσκουμε κανένα λόγο μια χώρα με τις κτήσεις της Σερβίας να τα βάλει με μια τόσο δυνατή χώρα όπως η δική μας και να πολλαπλασιάσει τα προβλήματά της. Αυτά τα ξέρουμε όλοι μας και δεν μπορεί να κλείνουμε επιλεκτικά τα μάτια δημιουργώντας εντυπώσεις.



Γιατί επιλέγουμε την Πολωνία λοιπόν…

Ο κορμός της είναι πιο σαφής και σίγουρος, οι τέσσερις αυτές χώρες, συν την Ελλάδα πέντε, έχουμε συνεργαστεί κατά το παρελθόν, έχουμε πολεμήσει για αυτούς και έχουν πολεμήσει για εμάς. Με τους Ισπανούς έχουμε υπάρξει σύμμαχοι. Οι Πολωνοί έχουν καλύτερη οργάνωση, παλαιοί σύμμαχοι και αυτοί στα πεδία των μαχών και όχι στα chats, οι Τούρκοι που δεν χρειάζεται να πούμε πολλά και τέλος οι Κροάτες, μια χώρα όχι ιδιαίτερα δυνατή αλλά πάντα διαθέσιμη να θυσιαστεί για κάποιον σύμμαχο και με πολύ καλή οργάνωση.
Ευελπιστούμε ότι η μη συνοχή του άλλου πόλου (όπως Ρουμανία και Ουγγαρία) θα φέρει κοντά σε μας και άλλες χώρες.
Στα σύνορά μας έχουμε δεδομένα έναν σύμμαχο δυνατό και αξιόπιστο, άρα διατηρούμε την αναλογία,τουλάχιστον δύο προς δύο.

Η σύνθεση αυτής της συμμαχίας εξασφαλίζει καλύτερη οργάνωση και συγκέντρωση του damage ως συμμαχία, άρα την κάνει πιο αποτελεσματική



Πάμε τώρα στους διάφορους διαπραγματευτές στο όνομα της χώρας…

Ο Mithrantir ως υποψήφιος Πρόεδρος προχώρησε σε συνομιλίες ώστε να ενημερωθεί για τις προθέσεις των χωρών, δεν διαπραγματεύτηκε κάτι, δεν είπε σε άλλον ναι και σε άλλον όχι, δεν έδωσε ελπίδες ούτε προχώρησε σε συμφωνίες.
Καταγγέλλουμε τα ανεύθυνα και υστερόβουλα άτομα της κοινότητας που δρουν σε διάφορα κανάλια χωρών προσπαθώντας να πετύχουν κάτι, παρουσιαζόμενοι ως εκπρόσωποι της κοινότητας, της χώρας που είναι 3η σε damage, προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι θα φέρουν την κοινότητα εκεί. Προφανώς και αναφερόμαστε σε κανάλια που έχουν ως πόλο την Σερβία.
Θα θέλαμε λοιπόν σε όλους αυτούς να τους υπενθυμίσουμε ότι, η δύναμη της χώρας οφείλεται στα μεγάλα, δυνατά και οργανωμένα MUs της χώρας, το damage που επικαλούνται δεν το έχουν οι πολιτικές παρατάξεις που εκπροσωπούν, ούτε οι ίδιοι μεμονωμένα, αλλά οι στρατιώτες των στρατιωτικών ελληνικών μονάδων.

Να λάβει λοιπόν υπόψη του ο οποιοσδήποτε φιλόδοξος μεσσίας ότι:

Οι όποιες διαπραγματεύσεις που υπάρχουν, πρέπει να γίνονται υπεύθυνα από την Κυβέρνηση της χώρας και μόνον από αυτή. Αν σε αυτό θα συμμετάσχουν και άλλα μέλη της κοινότητας ή εκπρόσωποι κομμάτων και βουλευτές είναι στη διακριτική τους ευχέρεια εφόσον το ανακοινώσουν στην κοινότητα ώστε να ξέρει ο κάθε πολίτης ποιος μιλά εξ ονόματός του.

Προφανώς θεωρούμε ότι ο ρόλος των MUs στη χώρα έχει καθοριστικό χαρακτήρα στη διαμόρφωση της όποιας θέσης της χώρας προς το εξωτερικό. Το παιχνίδι είναι στρατιωτικό και πλαισιώνεται από το πολιτικό και ως Στρατιωτικό Κόμμα θεωρούμε δεδομένο ότι τα MUs είναι η δύναμη της χώρας σε όλα τα divisions, άρα το Α και το Ω.
Τα φαινόμενα της Ρουμανίας πρέπει να αποφευχθούν.

Η επιλογή συμμαχίας είναι κάτι πολύ σημαντικό και δεν μπορεί να στηριχθεί σε εμμονές και σε προσωπικές φιλοδοξίες διαφόρων.

Η καραμέλα με την τάχα εμμονή κάποιων στη Κροατία έχει καταρριφθεί προ πολλού και αυτοί που την αναμασούν να προσέχουν καθώς η επιλογή τους τείνει προς την εμμονή…



Για τα διάφορα “δημοκρατικά σενάρια” της διαδικασίας επιλογής συμμαχίας από τους γνωστούς “δημοκράτες”, με την δημιουργία τεχνητού κλίματος πως οι εκλογές θα αποτελούν και δημοψήφισμα για το τι θέλει η χώρα και αργότερα με το “αν δεν πάρει 50%+1 δεν έχει τη δύναμη να αποφασίσει” και δεν ξέρουμε που αλλού θα καταλήξετε… η θέση του Hellenic Military Party είναι κατηγορηματική και σαφής:

Η χώρα χρειάζεται σύμπνοια σε ό,τι αποφασίσει, από αυτό δεν μπορούν να αποκλειστούν τα MUs, ούτε τα κόμματα και οι βουλευτές. Είναι στη διάθεση της κοινότητας να σχεδιαστεί ένα σύστημα αποφάσεων που δεν θα αποκλείει κανέναν και δεν θα περιλαμβάνει μη πραγματικά μέλη της, για να το πούμε πιο απλά, τα multies δεν έχουν θέση σε αυτό από όποια πλευρά και αν προέρχονται. Τις πιθανότητες συμμετοχής τους πρέπει να τις μικραίνουμε και όχι να τις μεγαλώνουμε. Τα διάφορα γκάλοπ στο φόρουμ όπου οποιασδήποτε φτιάχνει account, πραγματικός και μη, δεν είναι εργαλείο να αποφασιστεί το μέλλον της χώρας.

Σεβόμαστε την όποια επιλογή του καθενός που θα στηρίζεται σε επιχειρήματα και όχι σε εικασίες, άρθρα εντυπώσεων και παραπληροφόρηση της κοινότητας με ανυπόστατες πληροφορίες.
Όσοι προσπαθούν να υπονομεύσουν το μέλλον της χώρας μας, είναι για μας δεδομένα εχθροί της και δρουν εκ του πονηρού.

Το Hellenic Military Party πρώτο στράφηκε προς την κοινότητα και τα MUs, με συζητήσεις και συνελεύσεις ώστε όλοι να μπορέσουν να εκφράσουν την άποψή τους, για να υπάρχει μια γόνιμη και αληθινή επικοινωνία σε πραγματικές βάσεις.
Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με μόνο γνώμονα το συμφέρον της χώρας.



Για το Hellenic Military Party,

ο Πρόεδρος,
F@nis